tiistai 19. huhtikuuta 2011

Hei hei Harriet!

tunnetila: eieieieieieieiei

Sinne meni Harriet. Ehdottomasti oma suosikkini tämän vuoden Muodin huipulle -ohjelmassa. Ymmärrän, että ohjelman käsikirjoitukseen kaivataan draamaa ja ohjelman kiinnostavaan juoksutukseen halutaan persoonia isolla peellä, mutta kyllä joku roti pitäisi olla. Laatua, anyone?!

Onneksi Linda on vielä kisassa mukana, muuten lopettaisin katsomisen tähän paikkaan. Onko oma suosikkisi vielä kisassa mukana?

Kaikkea hyvää Harrietille, toivottavasti törmään vaatteisiisi vielä tulevaisuudessa!


Image and video hosting by TinyPic

asut Harriet Kjellman, kuvat täältäPs. Olisin halunnut koota tähän kollaasiin Harrietin upeita asuja ensimmäisestä jaksosta lähtien. Turha toivo. Kuva-arkisto jokaisen suunnittelijan esittelyn alle olisi ihan must. Vai enkö vain osaa etsiä ohjelman nettisivuilta oikeasta paikasta??

12 kommenttia:

 1. Hitsi, mä en ole edes nähnyt koko ohjelmasta tältä kaudelta kun kaks ekaa jaksoa! Lähdin toisen jakson jälkeen kuukaudeksi ulkomaille eikä siellä tullut tietenkään katsottua, eikä jaksot pysy netissä kun viikon. :< En halua aloittaa sarjan katsomista keskeltäkään, mun mielestä tommoset sarjat pitää katsoa alusta asti.

  VastaaPoista
 2. Mä tykkäsin kanssa Harrietista. Mut tykkään kanssa Jussista. Harriet olisi ehdottomasti ansainnut paikkansa finaalikolmikossa.

  Eilen olis ehdottomasti pitänyt tippua Retan. Mut ei sit.

  VastaaPoista
 3. Sara: Juu, tällaiset ohjelmat täytyy kyllä seurata mukana jakso jaksolta että pääsee kunnolla sisälle fiilikseen. Ensi kerralla sitten silmä kovana. Ellet sitten itse osallistu kisaan.. ;)

  NooranElämää: Jussi on musta kans tosi symppis mutta suunnittelijana aika kaukana itsestäni. Siksi symppasin eniten Harriettia jonka ajatusmaailma kohtasi omani kanssa lähes täysin.

  Reta se vaan porskuttaa vaikkei hommissa yleensä ole päätä ei häntää. Draamaa katsojille, sitä tässä haetaan ohjelman idean jäädessä kirkkaasti kakkoseksi.

  VastaaPoista
 4. Grrrrrrrrr! Olen edelleen aivan raivona, että Harriet pudotettiin. Niin väärin! Se Lenin systeemi ei pärjännyt läheskään Harrietin asulle. Eikä se ollut tylsä! Ei harmaa tarkoita automaattisesti tylsää! Asussa oli todella hienoja leikkauksia, ja tykkäsin myös siitä kauluri/huppujutusta.

  En myöskään tajua, miksi Jussi voitti. Tai no, tiedän mä...

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkäsin Harrietista, enkä voi ymmärtää miks eilinen asu oli "tukkoinen" tai "tylsä". Siinähän oli just eri materiaaleja tuomassa eloa ja Harrietin työnjälki oli aina hyvin viimeisteltyä. Hmph. Mutta mun lempiväri onkin musta.

  Kaisa

  VastaaPoista
 6. Vimps: Grrrrrr täältäkin. Aika nopeasti jo sarjan alussa selvisi ettei tässä oikeasti haeta parasta suunnittelijaa vaan viihdyttävää tv-ohjelmaa. Paitsi Linda, Linda on oikeasti lahjakas. Vaikka tokaisikin viimeksi olevansa kaapusuunnittelija ja tuo on ihan totta. :) Mutta silti löytyy taitoa ja näkemystä.

  Kaisa: Heh, tuomarit oli eilen tukkoisia ja tylsiä. :)

  VastaaPoista
 7. Tässä vaan tapahtuu just se, mitä tv-yhtiö haluaakin: ihmiset provosoituvat. Pahintahan on välinpitämättömyys. Ärsyttää kyllä muakin, että tosta on kuitenkin vaan tehty tollanen viihdeohjelma, vaikka löytyy meitä, jotka haluais eniten näkyvyyttä niille todellisille taitureille / osaajille.. Ehkä me vaan ollaan liian marginaaliryhmä vaan maikkarin mielestä :)

  Mut toivottavasti Linda voittaa! Uskon kyllä siihen, viimeks Katrikin oli samalla tavalla aika varma nakki koko kisan ajan, ja nyt Lindakin on ollut.

  VastaaPoista
 8. wikke: Näinpä! Saapa nähdä halutaanko ihmiset provosoida ihan kunnolla ja kisan voittaa Reta. :D Olisi samat fiilikset sen jälkeen kuin muutamia vuosia sitten kun se toinen kaksospojista voitti Idolsin. :) En muista enää edes nimeä.

  VastaaPoista
 9. wikke: Ja juu, Katrista ja Lindasta tiesi molemmista että olivat valmiita paketteja jo heti ekassa jaksossa. Tosin olen tässä miettinyt että ovat aika samanhenkisiä suunnittelijoina...

  VastaaPoista
 10. Myös minun selkeä feivöritti, ikävä kyllä ohjelmaformaatti ei suosinut häntä, toivotaan että kuullaan Harrietista vielä!
  Saara (=Joy)

  VastaaPoista
 11. Saara: Samaa mieltä, samaa mieltä.. Ja JEE, kiva kuulla susta!! Taidan tulla heti kylään. :)

  VastaaPoista
 12. Hihihih! no juu, onhan meillä tosiaan ollut tuo toinen blogi jo pitkän aikaa, olen tällainen kaksoisagentti! ;)

  VastaaPoista