torstai 21. huhtikuuta 2011

Hiushifistelyä

tunnetila: ihmettely

Oletteko kuulleet itsestäänlämpiävästä hiusnaamiosta? Tuo ihmenaamio on tarkoitettu rankasti käsitellyille ja haurastuneille hiuksille "antibioottikuuriksi" joka hoitaa hiusta ja tekee siitä taas elinvoimaisen.

Naamio levitetään kosteisiin hiuksiin. Veden ja naamion koskettaessa toisiaan reaktio alkaa ja naamio alkaa lämmetä. Lämpö avaa hiussuomut ja naamion hoitavat ainesosat pääsevät tunkeutumaan avoinna olevista hiussuomuista hiuksen sisälle. Kemiallinen reaktio kestää 30 sekuntia jonka jälkeen lämpiäminen loppuu ja hiussuomut menevät takaisin kiinni. Tässä ajassa hoitavat ainesosat ovat pureutuneet kunnolla hiukseen ja jäävät vaikuttamaan hiuksen sisään. Sen jälkeen hiukset huuhdellaan huolellisesti. Kuulostaa ihan mielettömältä!


Huomioitavaa: tuote kannattaa levittää hiuksiin kuivin käsiin sillä jos käsissä on vettä kemiallinen reaktio alkaa jo siinä ja kädet lämpiävät 30 sekunnin ajan. Toimisikohan tuote myös kuivien käsien pelastajana? ;)

Entä oletteko kuulleet hiuspohjaan levitettävästä hiusnaamiosta? Päänahkaa rauhoittava naamio on kuulema loistava kylmän ja kuivan talven kuivattamaan päänahkaan (ei, sinulla ei luultavasti ole hilsettä vaikka päänahkasi talvella kutisee ja iho pöllyää, päänahkasi on vain kuiva, varsinainen hilse on ihosairaus) tai kesällä jos aurinko sattuu polttamaan päänahkasi helläksi naamio rauhoittaa ja helpottaa oloa. Kuulostaa tuotteelta jota olen aina etsinyt!

Wella Professionals Care -hiustenhoitotuotteet valittiin Vuoden Parhaaksi hiustenhoitosarjaksi ja kävin alkuviikosta nostamassa voitokkaalle tuotesarjalle maljan. Tilaisuudessa kuulin ensimmäistä kertaa noista ihmetuotteista
(Enrich Self-Warming Mask ja Balance Calm Treatment for Sensitive Scalp) ja oikeasti, jos ne toimivat kuten luvataan, en ihmettele että sarjalle myönnettiin tuo palkinto.

Onko teillä kokemuksia noista tuotteista? Toimiiko? Auttaako? Suositteletteko?

6 kommenttia:

 1. muakin kiinnostaa kokemukset tuosta hiuspohjanaamiosta, oli meinaan hieman jäätävää korppukuivan atoopikon elämä tänä talvena :/

  VastaaPoista
 2. nelliina: Sain tota testattavaksi eli raporttia seuraa. Jos se toimii niin jihuu!!!

  Nim. poltan päänahkani joka kesä

  VastaaPoista
 3. Hiusnaamiosta en ole kuullut mutta hiuspohjaan levitettävästä naamiosta kyllä. Tosin luulen että se ei ollut Wellan vaan jonkun muun kampaamomerkin jonka nimen olen nyt jo auttamattomasti unohtanut. Entinen työkaverini kärsii kutiavasta ja kuivuvasta hiuspohjasta ja käyttää säännöllisesti hiuspohjan naamiota. Toimii kuulemma hienosti ja helpottaa kutinaa.

  VastaaPoista
 4. Siis tarkoitin että en ole kuullut siitä lämpiävästä hiusnaamiosta.... (hatara pää tekee tommosta)

  VastaaPoista
 5. Oho, en ole kuullut tuollaisesta joten kiinnostaa ehdottomasti kuulla miten toimii!

  VastaaPoista
 6. Rhia: Hyvä kuulla positiivisia arvioita. Ajattelin tänään testata ensimmäisen kerran tuota hiuspohjanaamiota.

  Ansku: Tuo lämpiävä hiusnaamio minuakin kiinnostaa mutta sitä en saanut testiin. Hiukseni ovat kuulema sille aineelle liian hyväkuntoiset. Jee ja buu, olisi ollut kiva kuitenkin testata. :)

  VastaaPoista