sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Possulle kävi hassusti

tunnetila: namnamnamnam


Image and video hosting by TinyPic


Kävimme eilen syömässä gTiessa joka muuttui yhden illan ajaksi ravintolaksi. Tunnelma oli katossa ja gTie oli tupaten täynnä. Ruoka oli valtavan hyvää, henkilökunta kiireestä huolimatta hyväntuulista ja kaikki tuntui sujuvan ongelmitta. Oli upea nähdä mitä toimiva kaveriporukka voi saada aikaan kun päämäärä on kaikille sama. Ilta oli menestys!

Sain kerrankin ylipuhuttua mieheni nappaamaan pari asukuvaa kotimatkan varrelta ja päädyimme puistoon ottamaan kuvat. Vaikka kuvissa vatsani on täynnä herkkuja otsikko ei silti viittaa ahmimiseeni tai muuhun possuiluuni.

Image and video hosting by TinyPic

pellavamekko Samuji, bodycon Indiska,
laukku Gianni Chiarini, kengät Vagabond"Ihan oikealle" possulle nimittäin oli käynyt hassusti. Foliopallopossu, jonka pää oli edelleen täynnä heliumia mutta muu vartalo oli ihan plörönä, oli tarttunut puistossa puun oksiin ja sieltä se tiiraili ympärillä olevaa maailmaa. Melkein alkoi säälittää, mutta onneksi possu näytti aika hyväntuuliselle vaikka kohtalo ei ollutkaan sille suotuisa.Image and video hosting by TinyPic


Toivottavasti pallonsa menettänyt pieni lapsi (tai vaikka isokin ihminen) on yhtä iloisella ilmeellä kuin kuvan possu. Possulla on tällä hetkellä oikein mukavat oltavat verheässä puussa auringon paistaessa täydeltä taivaalta.

2 kommenttia:

  1. Kaunis asu.
    Harvemmin niitä possuja tulee todistetusti puussa nähneeksi!!

    VastaaPoista
  2. hoppu design: Miehen ilme oli hyvä kun mä sanoin "Kato possu!" ja osoitin puuhun. :D :D Tilannekomiikkaa parhaimmillaan.

    Ja kiitos, tuo Samujin mekko on parhautta! :)

    VastaaPoista