torstai 5. toukokuuta 2011

Shampoo vs shampoo

tunnetila: testaus

Image and video hosting by TinyPic

Tammikuisessa Cutrinin hiusillassa kerroin kampaajalle ongelmani olevan kuivat hiukset joihin joudun laittamaan paljon hoitoainetta. Hoitavan aineen kanssa ohuet hiukseni kuitenkin lässähtävät ja rasvoittuvat helposti. Ratkaisuksi sain yllättävän vastauksen, kiharan hiuksen tuotteet. Kyseessä on siis kosteuttavat tuotteet jotka on suunniteltu kosteuttaviksi mutta kevyiksi, siis kiharalle hiukselle kiharaa latistamatta.

Vaikka minulla on hiuksissa hieman luonnontaipuisuutta minulle suositeltiin kiharan hiuksen tuotteita ensimmäistä kertaa ikinä. Nyt on shampoo ja hoitoaine käytetty loppuun ja voin tiivistää tuotearvion yhteen sanaan: VOITTO!

Hiuksiin on tullut ihana taipuisuus, välillä hiukset ovat suorastaan kiharat. Hiuksia ei tarvitse pestä kuin joka toinen päivä, ne eivät valu päätä myöten joten eivät myöskään rasvoitu heti. Hiusten kunto on ollut moitteeton ja olen ollut tuotteisiin todella, todella tyytyväinen.

Nyt kiharan hiuksen tuotteet on kuitenkin loppu ja pääsen seuraavaksi testaamaan Wellan voittoisan Wella Professional Care -sarjan Enrich-tuotteita. Tämä tuotesarja korjaa ja suojaa kuivaa hiusta sitä kuitenkaan latistamatta.

Saas nähdä kuinka käy, täyttääkö uusi tuoteperhe Cutrinin jättämän, erittäin toimivan, aukon hiustenhoidossani.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi5/5/11 18:33

  Mua kiinnostais kokeilla noita Wellan tuotteita! Kerro sitten mitä oot tykännyt! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Jep, lupaan kertoa onko tuotteet kaiken hehkutuksen arvoisia. Toivotaan että ovat!

  VastaaPoista
 3. Ohooo! Mun kuontaloni on samaa sorttia - taipuisa (paitsi siten kuin itse sen tahdon taipuvan...), ohut, kuivuuteen taipuvainen ja liiskaantuva. Ehkä tätä voisi kokeilla! Ei ole tullut mieleenkään, oon aatellut kiharoiden hiusten tuotteiden olevan turhan kosteuttavia.

  VastaaPoista
 4. Emma: Suosittelen testaamaan. Ainakin mulle toimi tosi hyvin, täysin eri tavalla kuin kaikki "liian" hoitavat tuotteet.

  VastaaPoista