lauantai 4. kesäkuuta 2011

Silmäkarkkia

tunnetila: lääh

Miksei kukaan ole kertonut, että Monacon pikku prinssistä, Pierre Casiraghista, on tullut aikuinen ja IHANA!!!! Olin pudota tuolilta kun klikkailin komistuksen kuvia auki toinen toisensa jälkeen. Ikuinen Jude Law -fani kiittää toisesta samannäköisestä miehestä julkisuudessa. *kumartelee joka suuntaan*

Image and video hosting by TinyPic

Ei sillä etteikö isoveli (jonka ihanuuden tajusin jo vuosia sitten) olisi myös upea, mutta hei, Andrea on minulle ehkä jo liian komea ja veistoksellinen. Tähän tätiin vetoaa enemmän poikamainen herkkyys ja hieman eksyksissä oleva katse. "Tui tui Pierre, oletpa pieni ja suloinen!"

Image and video hosting by TinyPic

Klassinen kysymys kuuluukin: kumman kaa? Vai eikö kummankaan? Voitte toki myös vastata kysymykseen "kummankin kaa", ymmärrän oikein hyvin, en paheksu. :)

kuvat täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä

13 kommenttia:

 1. Yleensä kallistun nuorempiin, mutta nyt on pakko ottaa vanhempi. Tuo "judelawmainen" kammottavan korkea hiusraja on nimittäin mulle se pahin turn off!:D

  VastaaPoista
 2. Komeita poikia, mutta mulle tulee lähinnä äidilliset fiilikset noin nuorista pojista. Tai pedofiiliolo. ;-D

  VastaaPoista
 3. MouMou: Mikä kammottavan korkea hiusraja?! Moukku, ei Pierrellä ole sellaista. :)

  Bisquits: Hahahahahaha, äidilliset fiilikset kieltämättä tulee mullekin, ainakin pikkuveljestä, mutta sitä kutsutaan nykyään trendikkäästi "puumaksi". :D :D

  VastaaPoista
 4. Tää puuma ottais kyllä mieluummin ton oikeanpuoleisen, oli se sitten iso- tai pikkuveli. Oon ihan pihalla noista kuninkaallisista. En oikeesti ees tienny, että Monakossa on kaksi prinssiä.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Pierre. Mutta tuskin potkisin Andreaakaan ulos sängystäni.

  VastaaPoista
 7. Hah, mä ajattelin otsikosta että nyt on kyseessä jotain oikein herkullisia kesän luomivärejä. Mutta täähän olikin vielä parempaa :) Jude Law yhdennäköisyys on kyllä hämmentävä!

  VastaaPoista
 8. Shandi: Ylemmässä kuvassa on Pierre, alemmassa molemmissa isoveli. Eli päättelen tästä että ottaisit isoveljen pidemmillä hiuksilla. Ei pöllömpi valinta hänkään. :)

  Jonna: Jes, Pierre rulez!! :) Miten jotkut ihmiset voikaan olla noin kauniita??

  Little M: Joo, yllätyin itsekin tuota yhdennäköisyyttä. Mutta en pane pahakseni.. ;)

  VastaaPoista
 9. Nyt täytyy sanoa, että ei oikein kumpikaan sytytä. Liian nättejä poikia minun makuun :)

  VastaaPoista
 10. Hot hot hot! Pierren ottaisin mieluummin, hän näyttää oikeasti tosi paljon Jude Law'lta, jota ei vaan voi olla rakastamatta. Mutta sanon samaa kuin Jonna: "tuskin potkisin Andreaakaan ulos sängystäni".

  VastaaPoista
 11. Ulrika: Mitä vanhemmaksi tulen sitä enemmän viehätyn kauniista pojista. Hah hah, tää on niin puumaa niin puumaa. :) (Mä oikeasti vihaan tuota puuma -sanaa.)

  Sara: Tismalleen, hot hot hot! :)

  VastaaPoista
 12. Tän tädin makuun pitäis olla vähän miehekkäämpiä, eli ei kummankaan kaa!

  Mutta nykyinen Jude Law, voi kyyyyyllä! Herrahan vain paranee vanhetessaan, kuten miehet yleensä tekevät.

  VastaaPoista
 13. Vimps: Mä en ole ihan varma tuosta "miehet paranevat vanhetessaan" fraasista. Jotkut kyllä, mutta jotkut menevät musta ihan pilalle. :D :D

  VastaaPoista