tiistai 21. kesäkuuta 2011

H&M ja Versace

tunnetila: ohhoh!!Hopsan! Kolahtipa sähköpostiin tänään kiinnostava uutinen. Seuraava H&M:n designeryhteistyö tehdään muotitalo Versacen kanssa. Ensimmäinen Donatella Versacen suunnittelema mallisto tulee liikkeisiin syksyllä, 17.11.2011, kevätmallisto samasta yhteistyöstä on tarjolla 19.1.2012 alkaen.

Jään odottelemaan yhteistyötä suurella mielenkiinnolla. Näin kaupallinen mallisto ei voi olla överiydessään perinteistä Versacea, mutta jospa löytäisin tästä yhteistyöstä uuden kaverin nyt niin ajankohtaiselle punaiselle vyölleni.

Kiinnostaako H&M:n ja Versacen yhteistyömallisto?


3 kommenttia:

 1. Periaatteessa mua kiinnostaa kaikki H&M:n yhteistyömallistot, mutta osa on ollut omaan makuuni liian räikeitä (esim Mathew Williamson ei ollut yhtään mieleeni). Ja osa on mielestäni laatuun suhteutettuna aika hinnakkaita. Ostan uusia vaatteita nykyään niin harvoin että saa kyllä olla jotain todella erityistä että hankin. Jään kyllä mielenkiinnolla odottelemaan.

  VastaaPoista
 2. Rhia: Jotain kiinnostavaa jokaisessa yhteistyömallistossa on kyllä ollut. Viktor ja Rolf meni minulta täysin ohi mutta nykyään kun näen sen malliston vaatteita (Huutiksessa tai blogeissa) niin pidän niistä.

  Tämäkin yhteistyö kyllä kiinnostaa minua kovasti vaikka Versace on omasta tyylistäni usein hyvin hyvin kaukana.

  VastaaPoista
 3. I am new guy for this blog. Most of the people like blog creation. Because share his idea to every one and get it new ideas about that topic.if daily reading blogs means you get it some new information.

  VastaaPoista