torstai 2. helmikuuta 2012

Aleostokset

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Kiitos alevinkeistänne! Ehdin kuin ehdinkin kaupungille vielä loppualejen ollessa käynnissä. Kiertelin sen kymmenen liikettä ja tein täsmäostoja Zarasta, My o My:sta sekä Kenkäfriikistä. On ihana tunne kun löytää alesta tuotteita joita on sovitellut tai joista on haaveillut jo normaalihintaisena. Tällä kertaa lykästi Zaran harmaan kashmirpoolon sekä luultavasti maailman ohuimman mutta silti lämpimimmän Faliero Sartin jättihuivin kanssa.

Olin sovitellut pooloa ja mallaillut huivia kaulaani jo pari kuukautta sitten, mutten viitsinyt ostaa silloin kumpaakaan sillä en tiennyt miten paljon tulen käyttämään rahaa Sri Lankassa. Onneksi säästin pennoseni matkalle sillä rahaa meni reissussa enemmän mitä olin kuvitellut, ja nyt sain molemmat harkinnan alla olleet jutut mukavasti alennettuun hintaan.

Image and video hosting by TinyPic

neule Samuji, huivi Faliero Satri,
toppi Cubus, housut Monki,
laukku ja kengät Shabbies Amsterdam


Kenkäfriikissä olin tikahtua onnesta kun näin ale-hyllyssä Shabbies Amsterdamin mustat mokkaiset saappaat juuri omassa koossani. Shabbiesin kengät on makuuni täydellisiä mutta en ole aikaisemmin raaskinut ostaa itselleni yhtään paria. Nyt kun hankin ensimmäiseni tiedän, ettei paluuta ole. Hyvästi rahat, tervetuloa kenkähyllylle täydellisten saappaiden kavalkaadi!

Saappaita sovitellessani ihailin sivusilmällä Shabbiesin vaaleaa nahkalaukkua. Tarkka myyjätär huomasi ihailuni ja kiikutti laukun käteeni. "Nuo saappaat vaativat ehdottomasti tämän laukun seurakseen. Laukku on viimeinen kappale, joten jos ostat molemmat teen niistä tarjouksen josta ei kannata kieltäytyä." Laukku oli kaunis, monikäyttöinen ja moni-ilmeinen (alla kuvia laukusta eri muodoissa), veti sisäänsä runsaasti tavaraa ja mikä parasta, sinne mahtuu myös läppäri. Olen etsinyt läppärilaukkua yli viisi vuotta mutta en ole kelpuuttanut vielä mitään. Nyt tärppäsi!


En voi sanoa että alet tulivat tällä kertaa halvaksi, mutta olen haaveillut jokaisesta hankinnasta ja säästin nyt kuitenkin normaalihintoihin verrattuna useita satoja euroja. Tosin aina voi ajatella että normaalihintaisena en olisi raaskinut ostaa noita koskaan, mutta kun tarvitsin saappaat, läppärilaukun ja lämmintä vaatetta, niin olisin saattanut ostaa sitten samalla rahalla jotain muuta mikä ei olisi ollut näin mieluisaa. Heh, tässä taas ale-selitysten aateliaa!

Image and video hosting by TinyPic

7 kommenttia:

 1. Ihania juttuja! Kelpuuttaisin noista esittelemistäsi kaikki :) itse en ole aleihin ihan kauppoihin asti ehtinyt, mutta nettishoppailu pelastaa kotiäidin. Kaikenlaista on tullut hankittua ajatuksella "nyt saa halvalla ja onpa kiva, kun ensi syksynä on kaikkea ihanaa odottamassa"... Kysehän ei tietenkään ole siitä, että tykkäisin kauniista vaatteista ja kengistä :) Nettishoppailussa olen huomannut sen hyvän puolen, että jos hankinta ei ole ihan täydellinen, niin se tulee helpommin palautettua. Kauppaan on jotenkin isompi kynnys mennä palauttamaan tuotetta, jos on sitä myyjän avustuksella pitkään sovitellut. Sanoisin, että ostamiseni on muuttunut harkitummaksi, kun teen sen netissä ja hankinnat ovat täydellisiä, ei ihan kivoja.

  Tulipas pitkä sepustus... Mukavia pakkaspäiviä sinne! :)

  PS: kävin tykkäämässä tekstistäsi Finnish Catwalk -kirjoituskilpailussa. Harmi, kun voitto ei tullut sinulle, koska sinä nimenomaan edistät tietoisuutta suomalaisista suunnittelijoista - olen kauttasi tutustunut moniin suunnitelijoihin, jotka olisivat tällaiselta muotia sivusilmällä seuraavalta menneet täysin ohi.

  VastaaPoista
 2. Hienoja ostoksia! Ja miten sopivatkaan kaikki yhteen :). Taitaa olla sulla kyllä muutenkin taito hyppysissä, täydentää garderoobiasi niin että uudet ostokset sopivat yhteen vanhempien kanssa!

  Saara

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana huivi! Juuri tuollaista jättihuivia minäkin kaipailen. Kas kun ei huomannut viikonloppuna kysellä sinulta vinkkejä ;)

  VastaaPoista
 4. Tarja: Kiitos Tarja! Olen itsekin ihan innoissani tekemistäni ostoksista. :)

  Kiva että olet löytänyt nettishoppailusta itsellesi hyvän vaihtoehdon ja saanut siitä lisää harkintaa ostoksien tekoon. Itselleni on (huono) tapa tilata nettikaupoista (esim. ASOS) kenkiä ja ne on joka ikinen kerta väärän kokoiset! Ei siinä muuten mitään, mutta tuonne palauttaessa joutuu maksamaan itse kalliit postimaksut. Jos tilaan 37 se on pieni, jos taas 38 niin ne on ihan liian isot. Pitäisi lakata tilaamasta kokonaan kenkiä mutta kun aina tulee niin kivoja juttuja vastaan... :)

  Ja kiitos äänestäsi Tarja! Voittoa enemmän mieltäni lämmittää ajatus siitä, että tuon uusia kivoja asioita blogini lukijoiden elämään. Kiitos että luet blogiani ja että kommentoit!

  Saara: Voi kiitos Saara! Tyylini on jo niin vakiintunut että tiedän aika tarkkaam mitä kannattaa ostaa ja mitä ei. Joskus ihastun johonkin outoon juttuun ja haluan revitellä, mutta lähes aina nuo kokeilut päättyvät kehnosti. :)

  Kay: No voi vitsit kun olisi tullut puheeksi! Nämä täydelliset huivit kun olisivat olleet juuri sopivasti alessakin. Toisaalta juuri tätä kuosia oli tarjolla vain tämä yksi kappale. Olisi siis tullut riita kumpi tuon saa. :)

  VastaaPoista
 5. Ei ole paluuta, kun on yhdet Shabbiesit ostanut :). Mulla on jopa yhdestä mallista sekä pitkä-että lyhytvartiset, eri värisinä tosin. Ovat jalkaan täydelliset ja ulkonäkö myös. Ihana laukku! En ois mäkään pystynyt kieltäytymään. Kenkäfriikki on ihana kauppa, josta on vaikea lähteä ulos ostamatta mitään...

  VastaaPoista
 6. Nasu: Hei sinäkö näistä joskus minulle vinkkasit?! Muistelinkin että jonkun kanssa täällä tuli Shabbies puheeksi ja sen jälkeen olen kyttäillyt niitä silmä kovana. Kiitos siis jos idea lähti sinulta! (Sitten kun olen käyttänyt merkkiin kaikki rahani voi olla etten enää kiitä vaan syytän. :D :D )

  VastaaPoista
 7. Emilia: Heh, olin ihan yksin, ei ollut munkkia mukana. :) :) Hahahahaa mitä puujalkavitsejä!

  Mutta siis kiitos, olen itsekin löydöistä iloinen.

  VastaaPoista