maanantai 20. helmikuuta 2012

Kilojen karistus

tunnetila: epäilys

Image and video hosting by TinyPic

Vierailimme Sri Lankassa maustepuutarhassa (Ayrveda Herbal & Spice Centre, Galle Road, Bentota) jossa saimme ensin hyvän esittelyn puutarhan tuotteista ja sen jälkeen pääsimme ostoksille tilan myymälään.

Myymälästä löytyi yrttipohjaisia tuotteita jokaiseen ongelmaan mitä kehosta löytää saattoi. Kaneliöljyn luvattiin poistavan hammaskivun ja korvasäryn, pitävän lämpimänä sekä estävän pahanhajuisen hengityksen. Sitruunaöljy taas toimii kutiseviin hyönteisen puremiin, kuningaskookosöljy rauhoittaa päänahkaa ja edistää hiustenkasvua. Myös omat luonnonmukaiset rohtonsa oli karvanpoistoon, kolesterolin alentamiseksi, migreenin estoon sekä suonikohjujen poistoon tai lihassärkyyn.

Tutkailin pitkään purnukoita ja mieleni teki kokeilla kaikkea, mutta hintatason ollessa korkea päätin ostaa vain kaksi kohtuuhintaista mutta erittäin turhamaista tuotetta, joista kuitenkin pystyisi helposti sanomaan toimiiko tuote vai ei. Mukaan lähti kolmen pullon setti Sihini Slimdrops -sekoitetta, jonka luvattiin poistavan rasvaa ja polttavan kaloreita. Kuukauden käytöllä painon luvattiin putoavan 4kg. Muuta ei siis tarvitse tehdä kuin sekoittaa lusikallinen siirappia lasilliseen vettä aamuisin ennen aamiaista. Siirappi koostuu seuraavista ainesosista: hunaja, ananas ja lime. Siinä kaikki, mitään ylimääräistä tuotteeseen ei ole lisätty.

Image and video hosting by TinyPic

Toinen mukaan lähtenyt tuote oli santelipuuöljy. Öljyä käytetään kosteuttamaan koko vartalon ihoa, tasoittamaan ryppyjä, taistelussa aknea vastaan sekä poistamaan selluliittia. Muistatteko selluliittitaistoni jossa mikään ei auttanut? No, taas tuli uusi tuote lisää testattavien joukkoon. Santelipuuöljyä laitetaan iholle iltaisin ennen nukkumaan menoa ja se pestään aamulla pois. Vaikutusaika on siis koko yö. Ajattelin ensin testata molemmat tuotteet kuurinomaisesti yhtä aikaa, mutta kun tuotteiden luvattiin toimivan yksinkin niin päätin kokeilla ensin Slimdropseja ja mahdollisen laihtumisen (?) jälkeen pureutua selluliittiin.

Päätin ottaa helmikuun testikuukaudeksi ja olen nyt ottanut joka aamu lusikallisen siirappia veden kanssa ennen aamiaista. Siirappia piti ottaa kuukauden ajan (30 päivää) joka päivä. Kolme pientä pulloa riitti kuitenkin vain kahdeksikymmeneksi päiväksi joten kuuri loppui tänä aamuna. Arvatkaa olenko laihtunut?


2 kommenttia:

 1. Enpä usko, että olet laihtunut, mutta mielestäni sulla ei todellakaan ole tarvettakaan. Sullahan on harvinaisen kaunis ja sopusuhtainen vartalo ja osaat vielä pukeutua niin, että tuot parhaat puolet esiin.
  Oletkos katsonut tv:stä ohjelmaa Nätti Nakuna, jossa on juontajana Gok? Se on pistänyt miettimään, että miksi ihmeessä me naiset ollaan niin kriittisiä omaa vartaloa kohtaan. Mullakin on mielestäni paksut pohkeet ja reidet jne. Taitaa sitä selluliittiäkin olla. Olen kuitenkin päättänyt, että keskityn jatkossa vartaloni hyviin puoliin ja unohdan vähemmän hyvät. Me olaan kauniita kaikki.

  VastaaPoista
 2. Nasu: Hah, arvasit oikein! Mulla on vaaka joka näyttää painon sadan gramman tarkkuudella ja luku on tismalleen sama kuin aloittaessa. En ole laihtunut siis edes sataa grammaa! :)

  No joo, eipä mulla mitään varsinaista laihduttamisen tarvetta taida olla mutta tuon tuotteen teho oli niin helposti testattavissa että läksin siihen sen vuoksi. Tuotteesta oli tullut sen valmistajalle kiittäviä kirjeitä ja sähköposteja ympäri maailmaa jossa ihmiset kertoivat että toimii ja tilasivat tuotteita lisää itselleen ja ystävilleen. Joopa joo, ainakaan tätä ei kannata kenekään tilata. Ei toimi. :D :D

  Olen joskus sattunut näkemään tuon Nätti nakuna -ohjelman ja on kyllä ihan totta että kaikki naiset siinä ovat aina kauniita, olivat sitten hoikkia tai vähän pulskempia. Muut näyttävät aina omaan silmään kauniille, itselleen sitä vaan on niin ankara. Varsinkin kun muistaa ajan jolloin painoi 10kg vähemmän...

  Hyvä puoli tässä on se, että nykyisin on helpompi löytää itselleen vaatteita. Laihempana kun koko 30 tai 32 oli sopiva niin usein sai kuulla kaupoissa "ei oota".

  VastaaPoista