lauantai 11. helmikuuta 2012

Skeittityttöjen vaatteet

tunnetila: kiinnostus

Image and video hosting by TinyPic

Kävin eilen tutustumassa uuteen PR-toimisto Sugariin. Sugar keskittyy eettisiin ja ekologisiin life-style tuotteisiin, kosmetiikkavalikoimissaan mm. Sante, Mádara, Weleda ja Frantsilan Hyvän Olon Keskus. Ekologisen muodin puolelta toimiston listoilta löytyy mm. with love Sanna Hopiavuori, eli valikoimissa on useita jo entuudestaan minulle tuttuja brändejä ja tuotteita.

Pääasiallinen syy vierailulleni oli skeittihenkisen She Rocks -merkin uuden malliston esittely. Mallistoa jo useamman vuoden luotsannut Outi kertoili ideologiasta ja eettisyydestä merkin takana ja esitteli tulevan malliston uusia juttuja. Merkin mallistot eivät kulje tiukasti massamuodin tai uusimpien muotivirtausten mukana vaan ammentavat ideansa pysyvyydestä ja käytettävyydestä. Vanhojen mallistojen tuotteet on helposti yhdisteltävissä uusiin mallistoihin ja vaatteiden käyttöikä on pitkä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Vaatteet valmistetaan pääosin puuvillasta ja tuotteissa käytetään paljon painettuja kuoseja. Rentoja, rypistymättömiä, värikkäitä, helppoja ja persoonallisia skeittitytön vaatteita, tuo oli ensivaikutelma minulle entuudestaan tuntemattomasta brändistä. Vähän enemmän vaatteita tutkailtuani löysin tulevasta mallistosta kivoja juttuja myös itselleni. Heh, voitteko kuvitella tätä tätiä skeittaamassa?! Hahahahah, en minäkään, mutta uusi mallisto oli niin monipuolinen että sieltä löytyi kivoja juttuja myös skeittaamista pelkääville tyypeille, eli myös minulle.

Tykkäsin esim. mustasta, ohuesta puuvillatrikoosta tehdystä haalarista sekä harmaasta, erittäin istuvaksi leikatusta pikkumekosta. Kuvassa yllä esiintyvä harmaa huppari oli ehkä suosikkini kaikista vaatteista. Huppari on osa pysyväismallistoa eli niitä on ainakin tilauksesta saatavilla aina.

Tämä täti tykkää She Rocksin ideologiasta ja ekologisista arvoista vaikken skeittityttö olekaan.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Samoin, suosikkini on musta haalari. Kesää odotellessa! :)

  VastaaPoista
 2. karita: Kiitos Karita! Olen elänyt mustassa haalarissa viimeiset kaksi (vai kolme?) kesää ja sen helpompaa vaatetta ei taida olla olemassa. Vanha alkaa olla jo aika kulunut joten uuden hankinta on kohta edessä. Ehkäpä teen hankinnan She Rocksilta. :)

  VastaaPoista
 3. Olen todennut skeittimerkkien olevan usein ihan älyttömän hyvälaatuisia ja käytössä kestäviä. Syys- ja talvitakkeina mulla taitaa olla melkein ainoastaan ruotsalaista Elvine-merkkiä ja muutenkin skeittimerkeiltä löytyy ihan upeita helmiä. Kiitos tästä uutuudesta, tarvii kurkata tarkemmin :)

  VastaaPoista
 4. kaisailona: Mä törmäsin tohon Elvineen ensimmäisen kerran tänä talvena Oulussa ja ne takit oli ihan mielettömän lämpimännäköisiä ja -tuntuisia. Ystäväni osti sellaisen ja minä jäin vakavasti harkitsemaan oman hankkimista. Lämpimiä ja tyylikkäitä, ehkä hankin ensi talveksi Elvineltä omani.

  VastaaPoista