sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Hymy herkässä

tunnetila: voittaja

Tunnen oloni voittajaksi. Vaikka huikea lottovoitto meni eilen sivu suun, tunnen oloni voittajaksi sillä minulla on Teidät! Ette usko miten kiva minusta oli lukea kommenttejanne kun kyselin miksi luette blogiani. Huomasin että asiat, jotka ovat minulle kaikista tärkeimpiä, ovat tärkeitä myös Teille. Se tuntui älyttömän kivalta. Kotimaisuus, harkittu kuluttaminen, pukeutuminen, matkustelu ja kosmetiikkatestit, niistä pidätte ja niistä tulen kirjoittamaan jatkossakin.

Oli ihan huikea kuulla että blogiani lukevat niin 17-vuotiaat opiskelijat kuin eläkkeellä olevat isoäiditkin. Noin laaja kirjo lukijoita on vaikea saavuttaa ja olen valtavan iloinen että Te kaikki olette löytäneet tänne ja myös palaatte uudestaan lukemaan kirjoituksiani, vaikkei ihan kaikki aina kiinnostaisikaan.

Jotkut kommentoivat ettei heitä haittaisi vaikka siirtyisin bloggaamaan esim. jonkun lehden nettisivuille. Ei minullakaan sitä vastaan muuten mitään olisi, pelkään vain että blogini lukijamäärät kasvaisivat vauhdilla enkä enää tietäisi keitä Te olette. Vaikka kyselypostaukseen vastauksia tuli lähes 90 niin uskon silti että muistan tästä lähtien teistä jokaisen (ja Teidätkin jotka ette kommentoineet mutta tiedän että luette ;)). Lukijani Saara kommentoi kyselyyn "... erityisesti koen sinut lämpimänä ihmisenä, joka oikeasti on kiinnostunut myös meistä, jotka sinua seuraamme ruudun täällä päässä."
Kauniisti sanottu, kiitos Saara! Minusta on kiva pitää blogi aika pienenä, ystävien kesken tässä jutustellaan -henkisenä. Jos blogiani lukisi yhtäkkiä 5000 lukijaa päivässä menisin varmasti lukkoon enkä haluaisi jakaa enää mitään itselle oikeasti tärkeitä (tai noloja) asioita täällä. Minusta on kiva kirjoitella Teille, Teitä on juuri sopivasti!

Kiitos kaikille että käytte täällä! Jos ette kävisi niin koko blogi olisi yhtä tyhjän kanssa. Ja vaikka kommentoisitte vain kerran vuodessa, niin jo tuosta yhdestä kommentista tiedän, että Te olette siellä vielä ettekä ole kadonneet minnekään.

Mies hoiti tänään arvonnan ja kaksi voittajaa ovat nimimerkki "riippumaton ajattelija" sekä Tiinanen (kommentti lähetetty 15.2. klo 15:05). Laitathan Tiinanen minulle sähköpostia, riippumattoman ajattelijan sähköpostiosoite oli viestissä.

Onnea voittajille ja vielä kiitos kaikille Teille että olette olemassa!

7 kommenttia:

 1. Mäkin muuten unohdin kommentoida siihen postaukseen, mutta mä varmaan kuulun tohon listaan "tiedän kyllä että luette" ;) Ja ehkei mun myöskään laajemmin tarvitse itseäni esitellä :D

  VastaaPoista
 2. Sara: Jep, sä olet juuri yksi heistä. :D :D Mahtavaa että tunnistit itsesi kuvauksesta!

  VastaaPoista
 3. Jee, löysin sun blogin. Tulin bloggaamisen ihmeellisen maailmaan tammikuussa. Tavattiin silloin TRESemmen blogi-illassa, kun laitoin bloggaajien hiuksia. Järjestin arvonnan, jossa päävoitto on hiusten värileikkaus. Jos haluat osallistua.
  http://arjenakrobaatti.blogspot.com/2012/02/kilpailu-hiustenkasittelyyn.html

  VastaaPoista
 4. Mun on pakko lisätä kyllä vielä, että nimenomaan tuo mainittu fiilis lukijoista välittämisestä on kyllä välittynyt minullekin. :)

  VastaaPoista
 5. Taavi: Moikka Taavi!!! Onpa kiva että löysit tänne. Arvaas muuten kenen laittamat kiharat mulla on tuossa profiilikuvassa? No sun! Noita kiharoita kaiholla muistelen ja opettelen käyttämään epätoivon vimmalla uutta kiharrintani. Mun varmaan pitäis tulla sulle kiharakouluun. :)

  kottarainen: Voi ihana kottarainen! Kivasti sanottu, kiitos. Tykkään susta. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos itsellesi :) Tää on mukavaa luettavaa, monipuolisia juttuja, naistenlehtien tapaan. Pidä vaan blogisi pienimuotoisena juttuna, se tekee tästä persoonallisen :)

  VastaaPoista
 7. HeidiV: Kiitti Heidi! :) Tiedä tuosta persoonallisuudesta.. No ei täällä ainakaan samoja kampanjoita näy kun monissa muissa blogeissa.

  VastaaPoista