torstai 9. helmikuuta 2012

Bolsa ja Pose

tunnetila: ihastus

TaskuBolsa

Kävin eilen Marimekolla. Ihan vain katselemassa onko sinne tullut mitään uutta. Ja olihan siellä heti jotain, joka sai sydämeni sykähtelemään normaalia kiivaammin. Tasku, Bolsa ja Pose, plus Posen muotoinen (alhaalla oikealla) suurin pussukka jonne mahtuu läppäri, mutta siitä ei löydy kuvaa nettisivuilta. Ihania, simppeleitä, pehmeitä, näppäriä ja yksinkertaisuudessaan hyvin kauniita nahkapussukoita neljässä eri mallissa. Marimekon nettisivuilta löytyneet kuvat eivät kerro totuutta pussukoiden ihanuudesta tai niiden kokoeroista, mutta värivaihtoehdot ainakin tulee esiin. (Mustan, beigen ja oranssin lisäksi pussukoita löytyi vaaleankeltaisena.)

Jos minulla ei olisi jo valmiiksi ihania nahkaisia pusseja jokaiseen tarpeeseen, hankkisin varmasti itselleni nuo kaikki. Ehkäpä yhden joka väriä. Tai ainakin kaksi mustaa, yhden oranssin ja yhden beigen. Vaaleankeltaiseen totutteleminen saattaisi olla liian vaativa homma.

Bolsa Pose5 kommenttia:

 1. Aivan todella upeita! Missä hinnoissa nuo liikkuvat? Pikaisella googlettelulla en löytänyt hintatietoja.

  VastaaPoista
 2. elriikka: Noi on livenä vielä paljon upeampia! Pienin (Tasku) maksoi 59€, suurin läppäripussi taisi olla 99€. Eli ei paha, voi ostaa vaikka kaikki. ;)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita, ja pussukathan ovat aina tarpeeseen!
  Olen muuten monta kertaa kummastelut sitä ettei Marimekon tuotteiden hintoja oikein netistä löydy. Aina kun olen jotakin googletellut päädyn Finnish Design Shopin sivuille, eikä siellä Marimekkon valikoimaa kamalasti ole, jotta hintatiedot ovat jääneet saamatta :(

  Saara

  VastaaPoista
 4. Saara: Samaa mieltä Saara. Marimekon nettisivut on muutenkin hankalat. Kuvia ei saa klikattua tarpeeksi isoksi, hinnat puuttuu, noita nahkapussejakin hain ensin laukuista, sitten asusteista mutta lopulta löysin ne laukkujen alta omasta kategoriastaan.

  Ja hei, jos keksit mulle hyvän käyttötarkoituksen uusille pussukoille niin kerro! Haluan ostaa noita mutta en keksi mitään missä niitä tarvitsisin. :D

  VastaaPoista
 5. Emilia: Mä tiedän, mä tiedän! Älä mene Marimekolle tai siellä käy huonosti. :) En ymmärrä omaa yhtäkkistä luonteenlujuuttani kun pääsin liikkeestä pois ilman pussia. Tekee silti ihan koko ajan mieli käydä ostamassa joku noista. Joko se suurin mustana (käy myös isosta clutchista) tai sitten tuo pienin beigenä. Ne on molemmat täydellisiä, oikeasti. :)

  VastaaPoista