maanantai 27. helmikuuta 2012

Talven lämpimin vaate

tunnetila: lämpö

Image and video hosting by TinyPic

Kevään innoittamana lajittelin viikonloppuna talvivaatteita pois ohuempien kerrosten tieltä. Paksuimpia vaatteita laatikkoon viikatessani muistin, etten ole tainnut esitellä erästä talvilempparia blogissani lainkaan. 

Voitin puolitoista vuotta sitten mielettömän upean New Yorkin matkan blogikirjoituksellani kotimaisesta Noolanista. Noolanilaiset olivat puolestani niin iloisia että sain valita heidän mallistostaan lempparijuttujani matkalle mukaan. Valitsemani keittovillamekko ja asusteet ovat esiintyneet blogissa useampaan otteeseen, mutta parin viimetalven pakkaspäivien pelastus, keittovillainen poolo, on jäänyt kokonaan esittelemättä.

Paksu huopamainen keittovilla on materiaalina niin lämmin, että kuuma tulee jos puseron pukee päälleen ihan pienillä pakkasilla. Viime talvena, kun lämpötila huiteli viikkojen ajan parinkympin paremmalla puolella, asuin puserossa koko tuon ajan. Tänä talvena on ollut niin paljon leudompaa että olen käyttänyt puseroa vain muutaman kerran, mutta jokaisella käyttökerralla olen kiittänyt mielessäni Noolania tästä ihanasta lahjasta.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

poolo ja kauluri/huppu Noolan,
sammarit MarcO'Polo, kengät UGG Asutralia


Pusero on muuten malliltaan ihan tavallinen poolo, mutta siinä on pitkät hihat ja hihansuissa on reijät peukaloille. Tämä helpottaa valtavasti esim. pakkasella karvarukkasten laittamista käteen. Hihansuut kun eivät nouse tai mene takin ja hanskan välissä ruttuun, vaan ne sujahtavat helposti hanskan sisään. Kaulus puserossa on tavallinen poolokaulus, kuvissa minulla on puseron päällä niin ikää Noolanin samaa materiaalia oleva kauluri/huppu jota käytän paljon muidenkin vaatteiden kanssa. Valitsin hupun samaa sävyä kuin puseron jotta ne näyttäisivät yhdeltä vaatteelta kun käytän niitä yhdessä.

Poolo on muuten täydellinen, mutta jos saisin vielä jotain toivoa niin olisi ihana jos poolo olisi hieman pidempi. Silloin se lämmittäisi paremmin myös alaselkää. Onneksi aluspaidat on keksitty ja kerrospukeutuminen lämmittää vielä lisää.

Toivottavasti omasta vaatekaapistanne löytyy vastaava vaate joka pelastaa päivänne paukkupakkasilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti