sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Surkea saldo

tunnetila: ärrinmurrin

Arvatkaapas missä olin äsken kaksi ja puoli tuntia? Aleksin H&M:llä. Jep, luit oikein. Vietin Henkkiksellä sunnuntaistani yli kaksi tuntia. Minulla on neljä 5€:n arvoista lahjakorttia Henkalle ja ne ovat voimassa enää ensi viikon. Päätin, että tänään käytän lahjakortit ja ostan itselleni housut.

Kiersin läpi alakerran, sovitin kaiken mukaan keräämäni. Palautin sovituksessa hylätyt vaatteet ja menin yläkertaan. Kävin yläkerran läpi, sovitin yläkerrasta mukaan tarttuneet jutut ja palautin hylätyt. Lopuksi pähkäilin varmaan tunnin ostanko kivan jakun vaikka enemmän tarvitsisin housut.

Housuja en löytänyt joten päätin ostaa jakun kun saisin siitä nyt 20€ alennusta. Tyytyväisenä päätöksestä kävelin kassalle jossa sain kuulla, että yhtä ostokertaa kohden saa käyttää ainoastaan yhden 5€:n lahjakortin. Äääääääää! Tuo tieto kyllä luki kortissa, en vain ollut huomannut sitä. Lamaannuin uutisesta niin, etten ostanut mitään vaan hyppäsin seuraavaan ratikkaan ja tulin kotiin.

Olisin saattanut keksiä ehkä pari muutakin tapaa viettää aurinkoinen sunnuntai kuin pähkäillä "ostanko-enkö osta" Henkkiksen sovituskopissa... Mitäs kivaa Te olette tänään tehneet?Ps. Jos haluatte koettaa onneanne ja voittaa Onlyn farkut, kannattaa tsekata brändin interaktiivinen video. Kaappausonnea!!!

10 kommenttia:

 1. En yhtään ihmettele et ärsyttää, tollanen on jotenki niin tyypillistä.
  Kaikkea kivaa tässä tullu tehtyä kuten leivottua muffinseja ja selailtua vanhoja kuvia ja vaihdettua huoneen julisteita. Kohta vaan pitäis kerrata ranskan sanastoa, eikä yhtään huvittais.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todellakin tyypillistä! Miten ihmeessä mä en tullut lukeneeksi pientä tekstiä vaikka moneen kertaan varmistin kortin takapuolelta kortin voimassaoloajan jne. Höh, puusilmä mikä puusilmä. :)

   Ja oih, muffinsseja... Alkoi tekemään niitä nyt ihan hulluna mieli!

   Poista
 2. Voih, toi on niin ärsyttävää. Ja oikeasti, mitä iloa on yhdestä 5 euron alennuksesta...
  Tämä sunnuntai meni suurimmaksi osaksi sohvalla löhöillessä, kun vihdoin on oppinut olemaan tuntematta huonoa omaatuntoa vaan olemisesta :-) Mutta päivän löhöiltyä tuli nyt illallasiivottua nurkat villakoirista ja pyyhittyä pölyt ja nyt koti näyttää taas ihan erilaiselta.

  Oon muuten tulossa Hesaan 9. päivä toukokuuta. Ennätettäisiinkö nähdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eipä tuo vitosen alennus oikein missään tunnu... Harmitti kyllä kun luulin saavani kivan jakun parikymppiä halvemmalla. Höh ja pöh!

   Hei kiva että tulet taas tänne. Nähdään ehdottomasti! Kalenterissa ei sinä päivänä ole ainakaan vielä yhtään mitään, eli varaan illan nyt sulle. :)

   Poista
 3. Voi harmitus. Ärsyttävää että pitää edes tuollain rajoittaa kortin käyttöä. Toivotaan että saat ne vielä jotenkin hyödynnettyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, homma hoidettu! Eli vietin taas tänään aikaa H&M:llä pitkään ja hartaasti. :) :)

   Poista
 4. Voi ei! Mulle vois hyvin käydä noin myös. Arvaan, että harmitti. Mä jätin joskus väliin tuollaisen H&M:n lahjakortin kokonaan, kun en keksinyt mitään järkevää ostettavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Järkevä ostettava" oli juuri se mihin halusin itsekin lahjakortit käyttää enkä ostaa vain jotain kun halvemmalla saa. Halusin hankkia sellaista mitä oikeasti tarvitsen ja tänään tule mentyä H&M:lle uudella innolla ja tehtyä muutama ostos tarpeeseen. Ja yksin vain siksi kun se oli niin ihana. :)

   Poista
 5. No rohkis!! Joka kerta kun olen saanut Henkkaan jotein alennuskortteja (yleensa jonkun ostoksen kylkiaisena) niin multa jaa ne kokonaan kayttamatta kun unohdan niiden olemassaolon niin autuaallisesti ja sitten kun muistan ne kortit niin ovat menneet umpeen. Sunnuntai meni kevyesti urheillessa!!! Aamulla kampesin itseni body pump tunnille ja sitten muistin,etta olin luvannut kaverin kanssa menna zumbaamaan niin sitten uudestaan salille zumbamaan. Loppupaiva meni maatessa vaikka olin luvannut itselleni, etta teen jotain kulttuuria eli menen Musee d'Orsayhin katsastamaan Gallen-Kallelan nayttelya...ehka ensi sunnuntaina...

  T. Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä lahjakortit tuli myös ostoksen kylkiäisenä. Onneksi ehdin tänään ostoksille ja kun tiesin miten homma toimii osasin nyt tehdä parempia hankintoja. Eilinen meni niiiiin pieleen. :)

   Sähän olit sunnuntaina reipas! Jos käy kahdella tunnilla treenaamassa ansaitsee kyllä loppu päivän lepoa. :) Vai on siellä Gallen-Kallelan näyttely?! Ulkomailla tuntuu ihan uskomattomalta nähdä suomalaisia juttuja. Jotenkin kokee olevansa todella suomalainen ja on haljeta ylpeydestä! :) Toivottavasti ehdit vielä katsomaan näyttelyn!

   Poista