perjantai 20. huhtikuuta 2012

Karkkipapereiden rapinaa

tunnetila: nam!

Image and video hosting by TinyPic

Takana rankka työviikko ja pitkät päivät. Edessä viikonlopun alku ja kaatosade. Piti käydä töistä suoraan Hulluttelemassa Stockalla mutta valitsinkin bussin joka toi suorinta tietä kotiin.

Haudutin pannullisen teetä, kaivoin kaapista maaliskuiselta Tukholman reissulta itselle tuliaisiksi ostetut Werther's Originalin suklaakonvehdit, hain peiton sängystä ja kääriydyin peiton sisään olohuoneen sohvalle. Nostin syliin läppärin, peruin ilmoittautumiseni huomisaamun joogaan ja annoin karkkipapereiden rapista.

Sade hakkaa ikkunaan ja herkullinen jasmiinin makuinen earl grey tee höyryää kupissa. Kyllä koti on rankan viikon jälkeen ihana paikka! Rentoa ja mukavaa viikonloppua Teille kaikille! 

5 kommenttia:

 1. Kiitos samoin sulle muru! Tuollaiset ex-tempore valinnat ovat sitä arjen luksusta ja oma koti ja sohvan nurkka maailman paras paikka rankan viikon jälkeen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti-ilta tuli eilen täydelliseen saumaan. Tänään olen ollut jo tehokas ja viikon työkiireet tuntuvat jo unohtuneen. Kohta voisi lähteä tuhlaamaan rahat Stockan Herkkuun. :)

   Poista
 2. Tismalleen näin! Ja sitä touhuamista on ohjelmassa tulevina viikonloppuina ihan riittävästi. välillä tekee hyvää vai levätä ja vähän herkutella. ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä kuulostaa :) Nauti viikonlopusta! Saako noita em. konvehteja Suomesta...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi, nautin kyllä viikonlopustani täysin siemauksin! En tiedä saako noita konvehteja Suomesta, mutta suosittelen ostamaan jos piipahdat risteilyllä. Imeliä ovat enkä normaalisti pysty syömääni niitä kuin pari kerralla (ovat juuri siksi hyviä, niillä ei YLEENSÄ voi vetää ähkyä mutta saa makeanhimon pois), mutta perjantaina niitä upposi kyllä enemmän kuin laki sallii. Huh, vieläkin tulee vähän äklö olo kun muistelen perjantaita. :D

   Poista