keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Tuliainen prinsessalle

tunnetila: liikkis

Image and video hosting by TinyPic

Kuulin juuri että tuore presidenttiparimme valitsi Ruotsin pienelle prinsessa Estellelle tuliaisiksi Minna Parikan pinkin Gingerin. Mitäs sanotte valinnasta? Mielestäni laukku on ihan prinsessan näköinen! 

19 kommenttia:

 1. Aivan loistava lahjavalinta! Ja lisääpä taas tietoisuutta upeista suomalaisista suunnittelijoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Voin jo kuvitella muutaman vuoden päästä kun pientä prinsessaa seurataan lehtien palstoilla. Prinsessalla on päällä kaunis mekko, lakerikengät ja kädessä Ginger. (Gingerin sisällä voi olla kaikkea tarpeellista, vaikkapa pieni pehmonalle ja väriliituja, mutta kaunis laukku vie ihan varmasti valokuvaajien ja yleisön huomion.)

   Jenni Haukiolla oli myös itsellään Parikan kaunis clutch matkassa mukana.

   Poista
 2. Voi kyllä, loistovalinta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *nyökyttelee* Idea oli tosi onnistunut. Olikohan ihan Haukion oma idea, olisi kiva tietää. :)

   Poista
 3. No periaatteessa ihan hyvä idea, mutta vaikka oonkin ollut ihan hullaantunut ruotsin prinsessavauvasta, on musta rehellisesti sanottuna typerää viedä VAUVALLE lahjaksi käsilaukku. Kuninkaallisen pikkuprinsessan kätösiin tuo varmastikin sopii vallan hyvin, mutta ei vielä varmastikaan pariin vuoteen - epäilen siis voimakkaasti sitä, saadaanko tuota välttämättä koskaan nähdä kuvissa.

  Oon kyllä samaa mieltä, että suomalaisen designin vieminen maailmalle ON tärkeää, ja näilläkin lahjoilla nostetaan esiin suomalaisia suunnittelijoita/tuotteita, mikä on hyvästä. Mutta arjasfoghsrjgh, Estelle on VAUVA. Pieni, todella pieni ihmistaimi. Ei vielä kahta kuukauttakaan! Sen olisi ehkä kuitenkin voinut ottaa lahjaa harkittaessa huomioon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahhahahaa, mietin kyllä itsekin ensin ihan samaa. Kuulostaa ihan mahtavan huvittavalta kun kirjoitit "vauvalle lahjaksi käsilaukku". :D :D Lopulta ajattelin kuitenkin että mitäs sitten, pienenä se vitsa on jo väännettävä ja jos Estelle saa jo vauvana leikeissään (leikkikaluksi tuo laukku varmaan menee) vaikutteita Parikasta niin ehkäpä hän vähän isompana haluaa tietää merkistä lisää. Meille aikuisille Parikka on uusi merkki, ollut markkinoilla vasta vähän aikaa, Estelle voi sanoa joskus kasvaneensa vauvasta asti Parikan tuotteiden ympäröimänä. :)

   Olisi laukku ollut millainen muu tahansa niin idea olisi ehkä silloin tuntunut minustakin typerältä. Tuo pieni laukku vaan on niin prinsessamainen että tykkään ideasta siksi.

   Poista
 4. Ihanaa, että annettiin jotain söpöisän pinkkiä, suomalaista ja nättiä. Toi meinaan on kaikkea sitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, lahja on kyllä kaikkea tuota. :)

   Poista
 5. Mun mielestä tää oli ihan nappivalinta. Ihan tällainen tavallinenkin ihminen vauvoineen hukkui kaiken maailman vauvan vaatteisiin ja muihin vauvajuttuihin muistelen. Parhaat lahjat oli jotain ihan muuta. Saahan vauvat ristiäislahjaksi kultaketjujakin riipuksineen. Laukun voi sentään parin vuoden päästä antaa käyttöön lapselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon Nasun kanssa samaa mieltä, että vaikkei ole edes siniverinen, niin noihin vauvanvaatteisiin ja muihin vauvan kamoihin hukkuu! Eli tuo käsilaukku on oikein hyvä, joka menee sitten vähän vanhemmalle prinsessalle, ei ne vauvoja ole ku hetken. Itsekin aion oman pikkuneidin nimiäislahja toiveisiin laittaa, että vieraat toisivat jotain muuta ku vaatteita ja leluja, sillä niitä löytyy isompien serkkujen ja työkavereiden lasten ansiosta jo yli omien tarpeiden.
   Ja postiivista on myös se, että viedään lahjaksi muutakin, kuin sitä ainaista Marimekkoa, saavat muutkin Somalaiset suunnittelijat näkyvyyttä!

   Poista
  2. Juuri näin! Itse aina yritän viedä lapsille tuliaisiksi jotain käytännöllistä, ja sitten lisäksi jonkun pienen lelu. Lapsi ilahtuu lelusta ja äiti käyttökelpoisesta vaatteesta tai vaikkapa pikkuruisista kumppareista joita olen ostellut kavereiden lapsille.

   Poista
 6. Pitaiskohan mun tehda mukula niin munkin vauva (taa toimii tietty vaan jos se on tytto...) vois saada tuollaisen. Mutta kun se olis niin pieni niin aitihan tuota Gingeria voisi kayttaa siihen saakka kun pikkuinen ymmartaa hyvan paalle:-).

  T.Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin mietin samaa, että äiti vois käyttää ensin. Voishan poikavauvallekin tuoda tuollaisen, sitten äiti vois käyttää sitä aina....

   Poista
  2. Hahhaa, meinasin Nasu tulla kommentoimaan ihan samaa! :D

   Poista
 7. Ihan mahtava lahja, söpöä ja suomalaista. Toimii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä toimii kans erinomaisesti! :)

   Poista
 8. Vooi ompas söpö, toi on varmasti ihan kiva tuliainen♥

  http://sweetlovelycandy.blogspot.com/
  -Janita♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo olisi kiva tuliainen melkein kelle tahansa. :)

   Poista
 9. Ihana idea, olen kyllä sitä mieltä, että ihan nappivalinta pikkuiselle prinsessalle. :)

  VastaaPoista