sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Hätäratkaisu

tunnetila: yllätys

Image and video hosting by TinyPic

Lauantaina kuuden maissa soi puhelin. "Vimps tässä moi! Lähdetkö mun kanssa Liberty or Death -baarin avajaisiin Erottajalle?" "Mä just ajattelin ottaa päikkärit. Monelta ne alkaa?" "Ne on alkanut nyt kuudelta eli pitäis mennä heti." "Aha. Mun täytyy kyllä pestä hiukset eli en ihan just ehdi... Jos mä menen nyt heti suihkuun niin olen Erottajalla seiskalta. Nähdään kohta!"

Pikasuihku ja hiustenpesu, pikameikki, pikainen vaatteiden valinta ja olin Erottajalla jo etuajassa ennen seitsemää. Jos olisin ehtinyt miettiä asuani tarkemmin en varmaankaan olisi uskaltautunut yhdistämään asuuni Marni at H&M -mallistosta ostamaani mustaa paljettikaulusta. Kaulus on juuri sellainen asuste jota en oikein osaa käyttää. Olen aiemminkin yrittänyt yhdistää kaulusta asuuni mutta aina liika pähkäily ja peilailu on saanut lopulta jättämään kauluksen kotiin. 

Image and video hosting by TinyPic

smokkipaita Malene Birger, kaulukset Marni at H&M,
housut Monki, nilkkurit Vagabond, laukku Gianni Chiarini

Halusin valkoiseen paitapuseroon uutta ilmettä joten irroitin puseron oman, napeilla kiinni olevan kauluksen, ja nappasin vain paljettikauluksen laatikostaan, kietaisin sen kaulaani ja painelin ulos. Näin kannattaisi varmaan toimia jatkossakin. Liika miettiminen ja vakavuus vie pukeutumisesta hauskan spontaaniuden.

Mitäs tykkäätte? Olisitteko muuten uskoneet että käytän kaulusta joskus ihan oikeasti? Pakko myöntää että ainakin itse luulin tehneeni hutiostoksen joka jää käyttämättä ja päätyy pian uudelle omistajalle kirppiksellä. Onneksi niin ei käynyt, kaulus on oikeastaan aika kiva.   

10 kommenttia:

 1. Luulin hutiostokseksi, mutta tuo asu on ihan mahtava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, rehellinen vastaus! :) Minäkin olin aika varma että kaulus jää käyttämättä. Kiva kuulla että tykkäät asusta, viihdyin siinä yllättävän hyvin itsekin. Jei!

   Poista
 2. Looking good! Tämähän osoittaa, että epämukavuusalueella vierailu voi kannattaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja juurikin näin! Taisin tänään piipahtaa myös ostoksilla epämukavuusalueella ja syytän siitä noita kauluksia... Ostin kirjavat pellehousut. :)

   Poista
 3. Kaulushan passaa oikein mukavasti tuon paidan kanssa! Hienosti keksitty yhdistelmä. Turussa oli tänään vielä jäljellä vaikka mitä mallistosta ja hain itselleni sen oudon kuvioidun laukun puoleen hintaan. Nyt on kesälaukkupulmat ratkaistu kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! Ja onnea uudesta laukusta! :) Vai on Marneja vielä Turussa paljon jäljellä?! Mallisto on nähtävästi mennyt täällä paremmin kaupaksi. (Saatoin silti ostaa siitä vielä jotain itselleni. Hui ja jee!)

   Poista
 4. Anonyymi2/4/12 12:36

  Hieeeenoooo kaulus!! Mun mummilla (ja taa on sitten on kohteliaisuus - oli kovin staili mummu) oli tuollaisia vahan nayttavampia irtokauluksia jota se sitten kaytteli kaikenmaailman mekkojen kera.)Mainio ratkaisu - tuollaisella kauluksella saa vahan sahakyytta hommaan!

  T.Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahaha, moneen minua on vuosien aikana verrattu mutta ei koskaan ennen mummoon! :) Mutta kiva kuulla että mummi oli tyylikäs ja että pidät myös kauluksista. Näillä saa totisesti sähäkkyyttä peliin. :)

   Poista
 5. Juuri hyvä hätäratkaisu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitti Ulrika! Joskus sitä onnistuu, melkein vahingossa. :)

   Poista