maanantai 9. huhtikuuta 2012

Täydellinen ratkaisu

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

toppi ja sandaalit Marni at H&M, shortsit H&M

Muistatte varmaan kun haaveilin Marni at H&M -malliston kirjavasta maksimekosta. Ryntäsin innoissani ostoksille kun mallisto tuli liikkeisiin. Sovitin mekkoa mutta pitkällisen sovittelun jälkeen jätin sen ostamatta. Mekossa tuntui olevan liikaa kaikkea, ainakin minulle, värejä ja printtejä normaalisti vierastavalle. Myös mekon malli oli vartalolleni liian "muodoton pötkylä". Päädyin ostamaan mallistosta mekon yläosan kanssa samaa kuosia olevan topin ja iloitsin topin monikäyttöisyydestä. Hameet, housut, shortsit, kaikki sopii silkkitopin kaveriksi.

Vaikken normaalisti osaa käyttää printtejä, jäi Marnin pitkä mekko silti vaivaamaan mieltäni. Ihastuin mekkoon niin kovasti heti sen nähdessäni että halusin sovittaa sitä vielä uudemman kerran. Päätin odottaa siihen kun mallisto tulee alennukseen. Ajattelin, että alennettuna voisin antaa mekolle sen heikkoudet anteeksi ja keskittyä vain ihailemaan kivaa printtiä.

Viime viikolla sain lukijaltani vinkin (kiitos Emmi!!!), että nyt Marnit on alennettu. Otin vinkistä vaarin ja kipaisin heti liikkeeseen maksimekko mielessäni. Mekko kuitenkin unohtui nopeasti sillä löysin jotain paljon parempaa: mekon kangasta olevat silkkihousut! Olin jo showroomilla katsonut ettei housujen malli näytä minulle sopivalta joten en ollut edes vilkaissut aiemmin housujen suuntaan. Nyt iskin silmäni niihin heti ja kiikutin sovituskoppiin housut kolmessa eri koossa. Halusin housuista rennot ja lököttävät ja sopivan lökölookin sain kun otin kaksi kokoa normaalia kokoani suuremmat housut.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

housut ja sandaalit Marni at H&M, toppi H&M

Vitsit että tykkään näistä housuista!! Pehmeä silkki tuntuu iholla kivalta ja minulle erikoinen printtikuosi saa housut tuntumaan hyvin spesiaaleilta. Sain siis mekon kaikki parhaat puolet ja kymmenen kertaa monipuolisemmin kuin ainoastaan yhdessä vaatekappaleessa. Mekossa nuo kuosit ja mekon malli tuntui olevan liikaa, perinteiseen mustaan yhdistettynä kumpikin kuoseista rauhoittuu ja muuttuu enemmän näköisekseni. Olen ihan älyttömän onnellinen uusista kesävaatteistani!

2 kommenttia:

 1. Kiva, että vinkistä oli apua. En voi uskoa, että nuo pöksyt oikeasti sopivat jollekin, mutta päälläsi ne näyttävät suorastaan hyviltä. Voin vain kuvitella miten huvittavalta itse näyttäisin ko. byysat jalassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi vielä kerran, vinkistäsi oli todella apua vaikka se merkitsikin rahanmenoa. Housut ei ollut nimittäin ainoa juttu mikä lähti mukaan... ;)

   Luulin itsekin että housut on päällä ihan järkyttävät, mutta yllätyin iloisesti kiskaistessani oikean (eli liian ison) koon jalkaani. Lökärithän nuo on, kutsun niitä itsekin pellehousuiksi, mutta mikäs kesällä sen mukavampaa kuin lompsotella menemään lökäpöksyissä. :)

   Poista