sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Hyppy pumpuliin

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Sain jo etukäteen tämän joulun parhaan lahjan. Jumpinin harmaa haalari on keikkunut haaveissani siitä lähtien kun sellaisen ensimmäistä kertaa muutama vuosi sitten näin. Tai ei, narrasin vähän. Aikuisten "potkupuvun" ensi kertaa nähdessäni nauroin ensin varmaan vartin, mutta heti sen jälkeen kun kokosin itseni ymmärsin haalarin olevan täydellinen vaate jokaiselle mukavuudenhaluiselle ja viluiselle ihmiselle. Koska koen olevani noita molempia, aloitin haalarihaaveiluni siitä hetkestä. Haalari vaikutti täydelliseltä kotiasulta.

Image and video hosting by TinyPic

Kotiinpaluumasennuksen kourissa kärvistellessäni mikään ei piristänyt mieltä yhtä paljon kuin yhteydenotto Jumpinilta. "Haluaisitko oman haalarin?" HALUAISIN!!! Ja voi että, tuo haalari paransi oloani ja elämänlaatuani kerralla aivan valtavasti. Tiesin, että haalari on paras asu kotona käytettäväksi, mutta arvatkaa mitä?! Olen omistanut haalarin vähän yli viikon, ja jo tuona aikana olen käynyt haalari päällä muutaman kerran kaupassa ja kerran R-kioskilla. Hyvänen aika! Minusta on tullut juuri se ihminen jota muut katselevat kassajonossa ja päivittelevät miten aikuinen ihminen on tuollaisessa asussa. "No siten kun tämä on niin mukava ja rento ja pehmeä ja ihana!!"

Image and video hosting by TinyPic

Arvasin että rakastun aikuisten haalariin päätä pahkaa. Rakastuinhan UGGeihinkin. Minulle riittää kun jokin on lämmin ja pehmoinen ja saa oloni mukavaksi ja hyvinvoivaksi. Silloin on rakastuminen lähellä, ihan sama mitä muut ajattelevat tai kuinka viehkolta noissa tamineissa näytän!

Joko Sinulla on oma haalari (vai etkö ottaisi vaikka sinulle maksettaisi sen käytöstä)? Jos ei ole mutta kovasti sellaisen haluaisit, niin kannattaa piipahtaa Kauppakeskus Kluuvin Jumpinin Storessa tai merkin nettiputiikissa. Kluuvin liikkeeseen saapui juuri parahiksi ennen joulua uusi toimitus suosituinta Original -sarjaa (tuosta sarjasta on oma haalarini), joten jos haluat köllötellä joulunpyhät mukavasti haalarissa niin liikkeessä pitäisi vielä olla kokoja ja värejä tarjolla. 

Jumpinin nettisivuilta löytyy muuten joulukalenteri, josta paljastuu joka päivä ennen joulua uusi Jumpin tarjous (esim. tänään kaikki haalarit -30%!!!!). Seuraan kalenteria silmä kovana. Haaveissa on harmaan ihanuuden lisäksi ehkä myös viininpunainen haalari... Näin tässä sitten kävi. Minulla on jo neljät australialaiset karvatossut, kohta on ihan varmasti saman verran haalareita...

13 kommenttia:

 1. Itsekin ajattelin ennen kaikista julkisille paikoille potkupuvussa vääntyvistä, että ei herranjumala hyvät ihmiset, opetelkaa pukeutumaan - mutta kerran päälle kokeiltuani aloin haluta itse samanlaista kotiasuksi! :DD Ne ovat oikeasti järjettömän mukavia ja lämpimiä päällä, nykyään en ihmettele yhtään jos joku ei ole omastaan halunnut kauppareissun ajaksi riisuutua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on oikeasti mukavin asu mitä olen koskaan päälleni pukenut. :) Onneksi nyt on talvi ja sen verran pakkasta, että haalarin päälle tulee ulkona vetäistyä takki. Eli ihan pelkässä haalarissa minua ei (lähikauppaa kauempana) olla toistaiseksi nähty. Mutta kyllä, suosittelen ehdottomasti puvun hankkimista. Purrrrr... <3

   Poista
 2. Haa, synkronissa ollaan taas. Tsekkaa allekirjoittaneen tontti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole totta!!! :D :D Ja vielä kilpaileva merkki. :D :D APUA!! :D Tämä ei ole todellista!!

   Poista
 3. Ha, turha yrittää! Mun ja haalarin väliin ei pääse kukaan. Voin toki yrittää ensi viikolla olla ilman haalaria yhden illan, ihan sun vuoksesi. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana!! Mä haluun kanssa :D Mä olen sellainen kotikissa ja vilukissa että toi olis just täydellinen asu mulle :) En ehkä kehtaisi mennä kaupungille, vaan vannomatta paras ;-)

  Mitäs muuten miehesi kommentoi tuohon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, mies kutsuu minua nykyään Teletapiksi. :D :D

   Ja suosittelen Heidi tosiaan omaa haalaria. Nyt vaan tarkkailet alekoodeja ja pyydät pukilta lahjaksi kun sopiva alennus tulee kohdalle. :)

   Poista
 5. Mä en kokohaalaria haluaisi. Vieläkin traumoja vessakäyntien hankaluudesta opiskeluajoilta :) Asun sellaisten sotkupellejen kanssa, et on kätevämpää vaihtaa vain ylä-tai alaosa tarvittaessa. Itseasiassa vauvallakaan en käytä koko haalaria kuin yöpukuna. Mut en silti vanno mitään, jos parin vuoden päästä pyörrän puheeni. Haalari näyttää sun päällä tosi kivalta. Mä koen lähinnä epäkäytännöllisyyden ongelmaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten täydellinen, mutta kun en käytä haalarin alla mitään (ihanan pehmeä feece-vuori tuntuu ihoa vasten niin kivalta) niin aina paleltaa hulluna kun käy veskissä. :) Eli löysit kyllä Nasu haalarin miinuspuolen. Mutta toisaalta tekee ihan hyvää vähän hetki palella, tuntuu sen jälkeen haalarin lämpö entistä ihanammalta. :)

   Poista
  2. Fleece -vuori siis.

   Poista
 6. Voi herrajumala, kuinka sä voit käydä tuossa potkarissa ihmisten ilmoilla?! Meidän täytyy tavata mahdollisimman pian, mieluummin NYT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahaah! Voidaan tehdä treffit johonkin tosi fancyyn ravintolaan. Mä tulen sinne POTKARISSA!!!! :D :D Katsotaan kuinka kauan kehtaisit istua mun kanssa samassa pöydässä. :D :D

   Poista
 7. Tosiaankin paras asu silloin kun haluaa olla rennosti eikä minkään kiristää.Menihän tässä kohta vuosi näitä blogeja lukiessa ja sit tilasin oman jumpin haalari bear grey:harmaana kuten se kuuluukin olla. Ollut lähes joka päivä käytössäni ja tykkään tosi paljon tästä nytkin päälläni tuntuu niin mukavalta näin vapaa päivän aamuna olla ja ihmetellä tulevaa kesää.

  VastaaPoista