keskiviikko 12. joulukuuta 2012

KA, onpa edullista

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Onko blogini lukijakunnassa kaltaisiani ihmisiä jotka ovat KIDE koukussa? Kotimaisen MSCHIC-merkin KIDE -luksusmineraalituotteet muuttivat meikkihyllyyni muutama vuosi sitten ja vuosien varrella puupino on vain kasvanut. Sarjan KIDE KA Radiant aurinkopuuteri on meikkituote jota ilman en tule toimeen.

Käytin edellisen puupurnukan loppuun syksyn aikana ja kun palasin Suomeen tein heti uuden tilauksen MSCHICin verkkoputiikista. Tuotteen normaalihinta on 60€ mutta tällä hetkellä osa KIDE -tuotteista on verkkokaupassa alle puoleen hintaan, 29,50€! Mukana tarjouksessa on juuri tämä tuote ja ensin innostuin sillä sain tuotteen edullisesti, mutta sitten säikähdin, lopetetaanko tuote?? Sain kuulla MSCHICin edustajalta että tuote sellaisenaan todellakin lopetetaan, mutta että se tulee uudelleen valikoimiin hieman uudistettuna. Jäljellä olevat vanhat tuotteet myydään loppuun reilulla alennuksella.

Tilauksen tehtyäni huomasin MSCHICin sivuilla joulukalenterin jonka jokaisessa luukussa on mahtavia tarjouksia. Mm. viime sunnuntain tarjous oli "saat tilauksesi tuplana". Vitsit että harmitti kun olin jo ehtinyt tilata tuotteen aikaisemmin. Olisin kovin mielelläni käyttänyt mielettömän tarjouksen ja saanut kaksi KA Radientia huippuedullisesti.

Jos siis KIDE -tuotteet kiinnostavat niin käykääpä kurkkaamassa nettikauppaan. Nyt niitä saa hyvään hintaan. Itse jään harmittelemaan menetettyä "kaksi yhden hinnalla" -tarjousta ja kyttään kyllä joka päivä josko loistava tarjous toistuisi vielä ennen joulua.


Ps. Skimbacon Tyylitilassa Reed Krakoff Spring 2013, upea mallisto!

2 kommenttia:

  1. Koukussa ollaan ja tiukasti. Kiitos erään ihanan bloggaajan, joka järjesti erään ihanan illan eräskin vuosi sitten. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awwww, siellä toinen ihana! Tuo meikki-ilta oli kyllä tosi kiva. :) Toivottavasti ale-vinkkauksesta oli hyötyä.

      Poista