torstai 20. joulukuuta 2012

Tuoksuja pukinkonttiin

tunnetila: vinkkaus

Image and video hosting by TinyPic

Enää muutama yö jouluun. Joko kaikki joululahjat on hankittu? Jos pukinkontista puuttu vielä lahja äidille, siskolle, ystävälle tai vaikka itselle, niin tässä tulee viimeisiin shoppailuhetkiin pari omaan makuuni erinomaista tuoksulahjavinkkiä.

Sain tuoksuteltavaksi kaksi syksyn uutuustuoksua, Guccin Premièren ja Dolce&Gabbanan Pour Femmen, ja kävi mieletön tuuri. Ihastuin nimittäin molempiin tuoksuihin! Olen muutamaan otteeseen blogissakin kertonut olevani tuoksujen suhteen aika ronkeli, joten tuoksupaketin avaaminen vähän jännitti. Oli suorastaan erikoinen hetki kun ensinuuhkaisujen jälkeen en nyrpistänytkään nenää kuten hyvin usein parfyymeja tuoksutellessani, vaan totesin pitäväni molemmista.

Molemmat tuoksut sopivat pukinkonttiin erinomaisesti jo ulkonäkönsä perusteella. Guccin kultaa hohtava elegantti pullo huokuu luksusta ja tuoksu jatkaa sulavasti samaa hollywoodmaista glamouria. Tuoksu on syvä mutta samalla raikas ja hennon appelsiininen. Ylellinen tuoksu sopii juhlaan ja sen halutaankin tuovan käyttäjälleen tunteen omasta hetkestä punaisella matolla. Itse käytän tuoksua myös arjessa. Parfyymin intensiivinen päätuoksu bergamontti tuo mieleeni rauhalliset iltahetket jolloin seuranani on höyryävä muki hyvin haudutettua Earl Gray teetä. Tuoksu onnistuu erinomaisesti tuomaan ripauksen glamouria arkeen.

Dolce&Gabbanan viininpunaiseen samettiin(!!) verhoutunut Pour Femme tuo mieleeni täydellisen tyttöjenillan. Iltaan kuuluu ehdottomasti vaahtokarkit, macaronsit, popcornit ja romanttinen komedia jossa on onnellinen loppu. Tuoksu on makea, pehmeä ja sensuelli. Herkkä mutta kuitenkin intensiivinen. Myös tässä tuoksussa on mukana ripaus sitrushedelmiä ja sitrus ryhdittääkin muuten makeaa vadelmaista ja vaniljaista tuoksua.

Molemmat tuoksut ovat siitä erikoisia, että voin kuvitella ne lähes minkä ikäiselle naiselle tahansa. Jotkut parfyymit on selkeästi suunniteltu nuorille naisille, toiset taas ovat niin voimakkaita että ne pystyy kantamaan uskottavasti vasta vähän varttuneemmalla iällä. Uskon että esimerkiksi Dolce&Gabbanan tuoksu muuntautuu kantajansa mukaan. Nuorella tytöllä tuoksu on reipas ja vadelmainen, ikääntyneemmällä naisella tuoksun sensuelli puoli tulee eri tavalla esiin.

Jos haluat antaa läheisellesi lahjaksi pehmeää hyvää oloa, sitrusmaista virkeyttä ja vaahtokarkin keveyttä, nämä tuoksut saattavat olla juuri se oikea valinta pukinkonttiin!  

Kuvat valmistajilta, tuoksunäytteet saatu blogin kautta

2 kommenttia:

  1. Ihastuin tämän syksyn uutuustuoksuista Boss Nuitiin. Tuoksun nimi on vähän huono sillä se kuulostaa vahvalta aikuisen naisen juhlatuoksulta, mutta tuoksu onkin aika kevyt ja persikkainen. Tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska sattuma, ostin nimittäin joululahjaksi eräälle läheiselleni Boss Nuit -vartalovoiteen. Lahjan saaja ei halunnut parfyymia vaan jonkun kivan uuden vartalovoiteen ja uskon että ostokseni meni nappiin. Se tosin nähdään vasta jouluaattona.. :) Mutta juu, Boss Nuit on kyllä myös hyvä uutuustuoksu.

      Poista