keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Minilakat matkalle mukaan

tunnetila: löytämisen ilo

Image and video hosting by TinyPic

Juuri kun ehdin sanomaan että en ota matkoille mukaan kynsilakkoja niin löysin jotain tosi hauskaa! StrangeBeautiful toi tänä syksynä markkinoille miniminikokoiset kynsilakat. DOSE -nimeä kantavia lakkoja myydään kolmen lakan seteissä ja jokaisen setin värit ja sävyt on tarkoin harkittuja.

Yksi lakkahylsy riittää kuulema noin kolmeen lakkauskertaan mutta minusta kyllä tuntuu että noilla lakkaa helposti pari ekstra kertaa lisää. Ostin testaukseen ruskeansävyiset lakat mutten ole vielä ehtinyt testaamaan niitä. 

Omat lakkani ostin New Yorkista mielettömän upeasta liikkeestä nimeltä Treasure & Bond (350 West Broadway). Kaksikerroksisessa liikkeessä on niin paljon kaikkea ihanaa ettei sieltä pääsisi ulos millään. Nousevien suunnittelijoiden vaatteita (yläkerta), asusteita, koruja, sisustustavaroita jne. Löytyypä liikkeen sisältä myös pieni kahvila jossa voi ostosten lomassa nautiskella virvokkeita. Liikkeen valikoima on mieletön, mutta ei siinä vielä kaikki. Liikkeen vuokran, kulujen ja henkilökunnan palkkojen jälkeen kaikki tuotto lahjoitetaan 100% newyorkilaisten lasten hyväksi. Liikuttavan huikeaa! Suosittelen ehdottomasti käymään liikkeessä jos liikutte New Yorkissa noilla kulmilla.

Hups, kuinkas nyt eksyinkään aiheesta, kynsistähän minun piti kirjoittaa. Mutta siis, kynsistä vielä hetken jatkaakseni... Minulla on aina ollut mielestäni ihan tavalliset kynnet. Aika ohuet ja liuskoittuvat ja tykkään pitää kynteni aika lyhyinä. Syksyn aikana kuitenkin kynteni olivat poikkeuksellisen hyvässä kunnossa. Kävin usein manikyyreissä ja joka kerta kynsiäni kehuttiin. "Ovatpa kyntesi vahvat" oli yleisin lausahdus kynsiäni laittaneilta.

Kynteni tosiaan olivat erinomaisessa kunnossa koko syksyn ja olin siitä hyvin iloinen. Nooooh, nyt olen ollut Suomessa muutaman päivän ja kahta kynttä lukuunottamatta kaikki kynteni ovat katkenneet. Mietin mistä tuo johtuu ja kun muistin ensimmäisen kynnen katkenneen napsahtaen heti pitkän lennon jälkeen tajusin sen johtuvan ilman kuivuudesta.

Voiko olla että kuiva ilma vaikuttaa näin nopeasti kynsiin ja niiden kestävyyteen? Kahdeksan tuntia lentokoneessa ja naps, siitä se alamäki sitten alkoi. Voiko tuo olla totta? En itse keksi asialle mitään muuta selitystä.


Ps. Olen käyttänyt aikaerosta johtuvan yövalvomisen hyödyksi ja käynyt kaappeja läpi. Nyt olisi Huutiksessa tarjolla muutama käsilaukku ja lisää tavaraa pitäisi tulla lähipäivien aikana. Klikkaa jos kiinnostaa. Linkki Huutikseen myös sivupalkissa.

2 kommenttia:

 1. Kyllä!

  Kosteammissa ilmanoloissa kynteni kasvavat nopeasti eivätkä lohkeile. Suomessa ne kasvavat hitaammin ja lohkeilevat sietämättömästi, lakkaus ei meinaa pysyä ymymym. Kyse on juurikin kuivemmasta ilmasta ja ainakin mulla on sama homma jo lentokoneessa. Olen koettanut käyttää erilaisia kynsiöljyjä, jotka kyllä helpottavat tilannetta, mutta ikinä kynnet eivät pysy yhtä vahvoina kuin lomilla etelä-Euroopassa tai suurten merien tuolla puolen... Raivostuttavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tosiaan on raivostuttavaa!!! Ei ihmistä ole tarkoitettu asumaan täällä ja tässä ilman alassa. Iho kuivuu ja hilseilee, huulista lähtee nahka, hiukset menee kuivaksi koppuraksi ja kynnet katkeilee. Tosi terveellistä. :)

   Poista