keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Ivana Helsingillä tapahtuu

tunnetila: hauskuus

Image and video hosting by TinyPic

Muistatteko muutaman vuoden takaa Ivana Helsingin Where the Fuck is My Sailor -malliston? Jos mallisto itsessään ei muistu mieleen niin luulen että malliston raflaava nimi ainakin on muistoissa mukana. Nyt tuota vanhaa mallistoa lämmitellään hieman ja 17.-20.7. Ivana Helsingin liikkeessä on tarjolla Special Edition mallisto, Where the Fuck is My Tall Ship Races Sailor.

17.-20.7. järjestetään Helsingissä huikea tapahtuma The Tall Ship Races joka tuo Helsinkiin yhden maailman kuuluisimmista purjehduskilpailuista. Yli sata upeaa alusta saapuu Hietalahteen ja Jätkäsaareen ja purjehduskilpailun sekä aluksiin tutustumisen lisäksi tapahtumia riittää tapahtuma-alueella noiden päivien ajan valtavasti.

Olen aikaisemminkin ihastellut Ivana Helsingin tiimin innovatiivisuutta ja osallistuvuutta kaikenlaisiin tapahtumiin, ja myös tämä, tilaisuudesta ideansa saanut erikoismallisto, on erinomainen osoitus tiimin ehtymättömästä mielikuvituksesta ja kekseliäisyydestä. Tuo jatkuva monessa mukana oleminen on varmasti tärkein syy Ivana Helsingin maailmanlaajuiselle menestymiselle. Sinnikästä huippuduunia, ei voi kuin ihailla!

Image and video hosting by TinyPic

neulosmekko Ivana Helsinki, Where the Fuck is My Sailor -mallistosta

Olemme itse tällä hetkellä ihastelemassa upeita aluksia Monacossa joten en pääse mukaan Hietsuun enkä Ivanan liikkeeseen, mutta jos olisin Suomessa menisin varmasti paikalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti