keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kesän kauneimmat meikkilookit

tunnetila: ihastus

 photo Make-Up-Store-Nomad-2013-Summer-Look_zpsf6fdec1f.jpg

Muutama viikko sitten kävin Helsingin Sokoksella Make Up Storen osastolla ihastelemassa Make Up Storen kesäuutuuksia. MUSin lanseeraamat kesän tärkeimmät meikkilookit olivat nimeltään Blossom ja Nomad. 

Jo lookkien nimet kertovat mitä meikeiltä voi odottaa. Blossom hehkui sinistä, turkoosia ja vaaleanpunaista ja meikin kasvoilleen saanut, tilaisuudessa mallina toiminut punertavahiuksinen kaunotar näytti käsittämättömän upealta Blossom-lookissa (kuva alla). Kaunis, sensuelli, hehkuva, raikas, ihan kuin keskikesän kukkaketo itsessään.

Sinisävyinen silmämeikki (luomilla Microshadow luomiväreistä sävyt Curacao, Hummingbird ja Cashewnut) sai seurakseen oranssinsävyisen huulikiillon (Gloss Lips Wand, sävy Sunflower), poskille sipaistiin herkullisen persikkaista poskipunaa (Blush, Cherry Blossom) ja kynnet maalattiin kynsilakan sävyllä nimeltä Claire. 

 photo MUSblossom_zpsa67a94ce.jpg

Blossom meikissä käytetty kynsilakka on ihanin ikinä!! Heti lakan saatuani lakkasin sillä kynteni ja sillä tiellä ollaan edelleen. Lakan sävy sopii ihoni sävyyn täydellisesti ja tykkään valtavasti sen räikeästä mutta silti jollain tapaa hillitystä sävystä. Kesät -11 ja -12 kynsilakkasuosikkini oli niin ikään MUSin metronoranssi ja super räikeä sävy nimeltä Kristel, nyt uusi lemppari tuli taas Make Up Storelta. Lakka kestää kynsissä hyvänä (aluslakan ja päällyslakan) kanssa vajaan viikon, mutta itse sinnittelen aina täyden viikon kasaan ja lakkaan kynteni uudestaan viikon välein samalla lakalla. Kynsilakan raikas persikkaisen oranssi sävy on tähän kesään täydellisin! (Hyviä kuvia sävystä täällä.)    

Ihastuin siis palavasti Blossom -lookin kynsilakkaan, mutta silmämeikkinä luonnonmukaisempi Nomad (pressikuva blogissa ensimmäisenä) miellytti minua enemmän. Tai sanotaanko että pidin molemmista lookeista mutta Nomad sopii omiin väreihini lookkina paremmin. Vierastan vihreäsilmäisenä sinisiä sävyjä luomilla, joten ei ole yllätys että pidin enemmän maanläheisestä Nomadista. (Nomadissa käytetyt meikit alla kuvissa.)

 photo MUSkesa13_toka_zpsfc4fa35f.jpg

 photo MUSkesa13_eka_zps450069e9.jpg

Luomilla Nomad -lookissa käytettiin neljää luomivärisävyä (Microshadow Plateau (armeijanvihreä, ylemmässä kuvassa takana), Mountain (tumma savunharmaa, kuvassa edessä), Desert (vaalea hiekka) ja hyvin tumma ja intensiivinen Terracotta (avonainen tuote kuvassa vasemmalla, tuote luonnossa ruskeampi kuin kuvassa). Luomivärien lisäksi luomille tuotiin kimallusta säihkyvän Eyedust Sandin avulla (pikkuruinen purkki kuvassa keskellä) ja rajaukset tehtiin vihreän metallisella Desert Flower metallic rajauskynällä. Poskipunan tässä lookissa korvasi aurinkopuuteri jossa oli mukana kaunista hehkua.

Sain kaikki kesän lookeissa käytetyt meikit testattavakseni jotta voisin kokeilla kesän meikkilookkeja itselleni. Haluaisin ihan älyttömästi kokeilla tuota suosikkiani, aavikkohenkistä Nomadia, mutta minulla on yksi ongelma. En uskalla avata Stardustin purkkia. Olen ihan varma että sillä hetkellä kun avaan purkin minua alkaa aivastuttaa, ja purkin koko kimaltava sisältö lennähtää kylppärin lattialle. Jos kuitenkin saan purkin auki mokaamatta, niin viimeistään siinä vaiheessa kun yritän saada kimalteita sievästi luomille, karisee sitä myös ympäri naamaa. Help, haluaisiko joku opettaa miten tuollaisia kimallepölyjä oikein käytetään? Siis sotkematta kasvoja ja lavuaaria ja puseroa ja ja ja... 

Onneksi uusi suosikkikynsilakkani on ainakin helppo levittää!

Ylin kuva meikistä täältä

2 kommenttia:

 1. Senkun avaat vaan, niissä on välikansi, jossa on pieni pyöreä kolo. Kun sitä pyörittää voit laittaa kolon kiinni tai auki. ;)

  Minä ainakin otan kimallusta ihan sormin tökkäämällä sormen sinne purnukkaan ja sitten tökkään sitä meikkiin. Teen tosin muutenkin meikin melkein aina käsin siveltimien sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, KIITOS tiedosta kottaraiska!!! Nyt tumpelokin uskaltaa avata kimallepurkin! :)

   Poista