tiistai 2. heinäkuuta 2013

Löytämisen ilo

tunnetila: löytämisen ilo

 photo marnisandals_zps075ac833.jpg

Maaliskuussa 2012 saapui Henkka Maukan liikkeisiin Marni at H&M -yhteistyömallisto. Pinkaisin salamana ostoksille ja ostin mallistosta nahkasandaalit vanhojen, jo hieman räjähtäneiden sandaalien tilalle. Luulin hankkineeni kesän 2012 lempikengät.

Tuli kesä -12, tuli kylmyys ja sandaalit unohtuivat laatikkoonsa. 

Tuskailin viime viikolla kesävaate- ja siihen liittyen kesäkenkäongelmani kanssa, kunnes muistin vaatehuoneen nurkassa majailevan lähes avaamattoman kenkälaatikon. Hurraa, sain Marnin sandaalit käyttöön ensimmäistä kertaa lähes puolentoista vuoden odottelun jälkeen. Tykkään näistä, jos mahdollista, vielä enemmän kuin vuosi sitten keväällä sandaalit hankkiessani. Kesän -13 sandaaliongelma on ratkennut!

5 kommenttia:

 1. Onneksi tämä kesä on niiiiin paljon parempi säiden suhteen kuin viime kesä. Olen itsekkin joskus ostanut esim. kengät tai jonkun vaatteen ja sitten säät ovat olleet kaikkea muuta kuin suotuisat ja vaate tai kengät on jääneet ikään kuin unholaan. Sitten joskus yllättäen löytää, että hei tässähän nämä on omassa kaapissa mitä juuri nyt kaipaan eikä tartte lähteä kaupasta etsimään.
  Noi sun sandaalit on tosi kauniit ja housujen printti näyttää kanssa hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos CurryKaneli! Housut on ihan lempparit ja jalassa koko ajan. :)

   Tämä kesäkuu on kyllä ollut säiden puolesta täydellinen! Päivääkään en vaihtaisi pois (vaikka kyllä tuo töissä toimistossa istuminen vähän näillä säillä tympii..) Onneksi työaamuja jäljellä enää kaksi ja torstaina alkaa loma! Ihan sama mikä sää, kunhan saa vaan olla ja öllötellä muutaman viikon. Jihuu!

   Poista
  2. Tai siis perjantaina alkaa loma. Torstain olen vielä töissä.

   Poista
  3. Oikein hyvää ja rentouttavaa lomaa. Itse joudun vielä odottamaan kolme viikkoa. Mutta uskon, että kesä jatkuu vielä pitkään. Toivottavasti et pidä lomaa blogistasi, jotta on jotain kivaa luettavaa :).

   Poista
  4. Kiitos CurryKaneli! Tarkoituksena on kyllä postailla loman aikana vanhaan malliin. Lähdemme tosin pariksi viikoksi reissuun, mutta hotellissa pitäisi olla toimiva netti. Huom, pitäisi... ;)

   Mukavaa loman odotusta sinulle!

   Poista