keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Poikaystävät kirppikseltä

tunnetila: ilo

 photo 090713toka_zps460551f3.jpg

t-paita Samuji, farkut second hand, rannekoru Design Domi,
laukku merkitön Milanosta, sandaalit Michael Kors

Jihuu, pitkästä aikaa asukuva!! Ja mikä hämmästyttävintä, asukuvassa jalassa lököfarkut! 

Olin toukokuussa Siivouspäivänä myymässä kirppiskamaa Lönnrotin kadulla sijaitsevassa Siivouskaupassa. Muutaman tunnin sisällä istumisen jälkeen siirryimme kamojemme kanssa ulos auringossa kylpevään Ruttopuistoon. Ruttopuistossa kirppistavarat katosivat nopeasti uusille omistajille, mutta hiljaisempana aikana Siivouskaupassa minulla oli aikaa selailla muiden myymässä olevien rekkejä. Löysin eräästä myyntipöydästä kivan näköiset H&M:n boyfriend -farkut ja kun farkkujen hinta oli 3€ ne päätyivät kaverin myyntipöydästä omaan jalkaan. 

Sain vuosi sitten keväällä Onlyltä revityt boyfriend -farkut joista tykkään tosi paljon. Tykkäämisestä huolimatta farkut ovat päässeet jalkaan vain muutaman kerran sillä ne ovat minulle vähän liian isot. Nyt löysin kolmella eurolla vähän sopivamman farkkuparin ja kuten kuvista näkyy, ne ovat päässeet jopa käyttöön!   

Myönnän, että haaroista lököttävissä farkuissa olo on hieman kummallinen, mutta olen saanut näillä säillä ihan tarpeekseni kapeisiin pillihousuihin ahtautumisesta. Lököfarkuissa olo on kesäisen rento ja kaikki muukin pingotus tuntuu olevan tiessään. Alan hetki hetkeltä ymmärtää paremmin lököhousuissaan kulkevia hoppariteinejä. Rentous on tosiaan tavoittelemisen arvoinen fiilis!  

8 kommenttia:

 1. Ahdistaa on ajatuskin ahtautumisesta pillihousuihin kesällä. Oikeastaan se kyllä ahdistaa talvellakin. :D Mekkotyttö kun olen. Mutta jos housut pistän jalkaan ne ovat useimmiten lököt, kesällä mieluiten haaremimallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tänä kesänä käyttänyt todella vähän mekkoja tai hameita. Ainoastaan maksihelmat ovat tänä kesänä hulmunneet, lyhyempiä mekkoja tai hameita en ole käyttänyt ollenkaan. Kesä tuli jotenkin niin äkkiä etten pysynyt mukana ja vasta nyt alkaa tuntua että voisin siirtyä käyttämään hameita.. Vitsit mä olen myöhässä! :D

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Ja kyllä, pillit ovat niin ahdistavat, jo se niiden päälle pukeminen saa hien otsalle :D

  Mä muuten aluksi luin otsikon, että poikaystävä kirppiksellä. Ja jo kuvittelin, että siinä sun tunnetila kuvauksessasi on jotain hermojen menettämiseen viittavaa..Ainakin meidän perheeessä mun on parasta suorittaa KAIKKI omat shoppailureissuni yksin, sitä huokailun ja koska lähdetään lauseiden määrää ei kestä kukaan..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha!!! Juu ei, ei tulisi mieleenkään raahata miestä minnekään ostoksille. Tai itse asiassa aina välillä reissussa tulee, mutta sitä tuskaista ilmettä ei kestä kukaan. Siis silloin HARVOIN kun hän edes suostuu kauppoihin lähtemään... :)

   Poista
 3. ihanan simppeli ja rento asu=) tykkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siiri! Simppeliys ja rentous on ne mun jutut. :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää. Siniset farkut ja valkoinen t-paita on klassikko. Mut yritän käyttää nyt niitä mekkoja. Jostain syystä olen alkanut haaveilemaan pitkästä aikaa shortseista, joihin voisi yhdistää väljän värikkään hulmuavan lyhyen paidan ja pitkät ruskettuneet sääret. Viimeksi mainittuja voinee olla vaikeampi löytää. Tai sit seuraan sun esimerkkiä ja kaivan kaapista lempparifarkut ja valkoisen t-paidan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nasu! Heh, minäkin haaveilen joka vuosi pitkistä ruskettuneista sääristä ja saadakseni edes yhden haaveista totetutettua kävin torstaina elämäni ensimmäistä kertaa suihkurusketuksessa! Lisää pituutta n säärille saanut mutta väri on kiva! :)

   Mä en ole käyttänyt tänä kesänä mekkoja lainkaan. Ehkä nyt voisi olla aika kun sääret ei ole enää valkoiset.

   Poista