torstai 25. heinäkuuta 2013

Terveiset taivaasta

tunnetila: järjetön onni


11 päivää ja 10 yötä takana ääretöntä onnea. Kotiinpaluu oli harmittava takaisku, mutta viime syksyiseen paluuseen nähden mikään ei enää tunnu yhtä hirveältä. Hengissä ja hyvissä voimissa siis ollaan. 

Olimme kotona viime yönä klo 03.00 joten tämä päivä menee matkustamisesta toipumiseen ja muuhun puuhailuun, yritän jaksaa aloittaa huomenna reissun tarkemman purkamisen. Nizza -vinkkejä on siis tulossa luultavasti muutaman postauksen verran. Yksi asia täytyy kuitenkin sanoa heti. Jos mietitte seuraavan lomareissunne kohdetta niin lakatkaa miettimästä ja menkää Nizzaan! Jestas että siellä oli ihanaa!

9 kommenttia:

 1. Hear, hear! Ihania vinkkejä odotellaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastuin rannikon lämpöön niin tulisesti että en olisi uskonut näin käyvän. Mutta onneksi mentiin juuri Nizzaan ja onneksi sain kehuja paikasta etukäteen niin monelta taholta. Eivät olleet kehut turhia, eivät todellakaan. :)

   Poista
 2. OI, Nizza on niiiiiin ihana. Kävin siellä kaksi vuotta sitten ja kaipuu paikkaan on toisinaan kova. Aion kyllä palata joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Henna todellakin, tuonne on ehdottomasti palattava vielä uudestaan! Olen varma että noita lämpöasteita ja ihania maisemia tulee ikävä heti talven ja loskan ilmestyessä Helsingin katukuvaan. Ihana paikka, todella! :)

   Poista
 3. Nizza ei ole ikinä ollut minun matkakohteiden toivelistalla. Odotan matkaraporttia, jospa se alkaa houkuttelemaan :) Meillä on jo matkasuunnitelmat kahdelle seuraavalle vuodelle tehty. On niin paljon ihania paikkoja ja niin vähän vuosilomaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää että minunkaan matkustustoivelistallani Nizza ei ole koskaan ollut. Tylsä turistirysä, tuo mielikuva minulla on ollut paikasta aikaisemmin. Tänä keväänä mieheni ehdotti matkaa Nizzaan, hän on ollut siellä aikaisemminkin ja tykkäsi paikasta. Suostuin, sillä niin moni tuttavani oli viime aikoina käynyt siellä ja jokainen ylisti paikkaa kovasti. Onneksi uskoin heitä kaikkia ja suostuin mieheni matkatoiveeseen. Matkamme oli niiiiiin ihana! :)

   Poista
 4. Niinpä, me ollaan ainakin jääty koukkuun :)! Kiva kuulla, että tykkäsitte.

  VastaaPoista
 5. Nizza on listalla kyllä :) Mutta ensi kesänä on vuorossa Milano (toinen kerta siellä, viides Italiassa...)!

  Ihanaa kun pääsit taivaallisiin tunnelmiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, taidankin FB:n perusteella tietää mitä olet Milanoon menossa tekemään. ;) Italia on kyllä ihana maa, en ihmettele että olette jääneet siihen vähän koukkuun.

   Itse olen myös menossa pian Milanoon, en edes muista kuinka mones kerta se minulle on. Serkkuni kun asuu Milanon lähellä niin siellä tulee käytyä moikkaamassa heitä silloin tällöin.

   Poista