maanantai 8. syyskuuta 2008

Beauty

tunnetila: edelleen flunssainen

Sain Stylespotin Lovelyltä haasteen. Vastaukset tässä.

1. Varhaisin meikkimuistosi?

Äitini oli jossain vaiheessa lapsuutani päivisin töissä kemikaaliossa ja iltaisin näyttelijänä teatterissa. Voitte kuvitella mikä meikkiarsenaali meiltä kotoa löytyi! Ihaninta ikinä oli suuren suuri meikkipaletti, jossa oli ehkä sata (tai ainakin 80, en ihan tarkkaan muista) eri väristä luomiväriä. Jestas että rakastin sitä! Kouluun en saanut ala-asteella vielä meikata, mutta muistan yhden kesän jolloin käytin lähes joka päivä eri väristä luomiväriä. Jos päällä sattui olemaan turkoosi pusero niin luomilla hehkui varmasti turkoosi luomiväri ja ripset oli sähkönsiniset. Heh, onneksi tuolta ajalta ei ole valokuvia!

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?

Käsilaukussani on tällä hetkellä Lumenen Luminous Play puuteri sekä Diorin Rouge (sävy 611) huulikiilto. (Ja aina, en lähde minnekään ilman EA:n 8 Hour Creamia, mutta se ei ole meikki. Kuva kuitenkin tuosta voiteesta.)

3. Lempituoksusi?

Ralph Lauren Style.

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Älä koskaan nuku meikit kasvoillasi vaan puhdista ne aina pois, ei vaikka kuinka väsyttäisi!

5. Uusin kauneuslöytösi?

Shu Uemuran meikkivoide. Löysin voiteen Pariisista ja ihastuin kevyeen koostumukseen. Talvella meikkivoide on minulle liian ohut, mutta kesällä hieman päivettyneelle iholle voide on uskomattoman ihana.

6. Ikimuistoinen virheostoksesi?

Kaikki selluliittivoiteet. Olen kokeillut lähemmäs kymmentä eri merkin selluliittivoidetta, edullisia ja järjettömän kalliita, mutta mikään ei auta. Vinkkejä otetaan vastaan...

7. Meikkivoiteella vai ilman?

Joskus kesäisin saatan olla viikkoja ilman meikkivoidetta, mutta yleensä käytän meikkivoidetta aina. Meikkivoide suojaa ihoa esim. kaupunkipölyltä ja kesäisin käytän meikkivoidetta jossa on UV suoja.

8. Eyeliner vai kajal?

Kajal-kynää en käytä koskaan, eyelineriakin vain ulos (ts. juhlimaan) lähtiessäni. Mutta mielummin siis nestemäiset rajaukset.

9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?

Varmaankin tuo Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream. Käytän sitä aina ja kaikkeen! Olen jopa niin vinksahtanut kyseiseen tuotteeseen että aina kun siitä tule myyntiin "limited edition", eli uusi pakkaus joka on saatavilla vain hetken, minun on aina pakko saada tuote uudessa purkissa. :) Kuvassa yllä viimeisin "limited edition" pakkaus, ylimmässä kuvassa "vintage edition" lasipurkissa.

10. Tuote, jota haluat vielä kokeilla?

Olen viime aikoina lukenut niin monta ylistävää kommenttia All About Eyes silmänympärysvoiteesta että sitä on varmaan pakko kokeilla seuraavaksi.

Lykkään haasteen eteenpäin Nelliinalle ja Bealle. Ollos hyvät!

4 kommenttia:

 1. Hih, juuri ajattelin kommentoida että olinkin jo unohtanut saaneeni samaisen haasteen ennen Ruotsin-matkaa, samoin kaikki ne toimimattomat sellurasvat kaappieni uumeniin :D mutta siis, kiitos haasteesta, turisen kosmetiikasta vielä tämän viikon kuluessa :)

  VastaaPoista
 2. Bea: Loistavaa! Vastausta odotellessa..

  VastaaPoista
 3. Anonyymi9/9/08 16:59

  virheostos sellluliittivoiteet? itse en ole yhtäkään ostanut enkä varmaan osta jatkossakaan. kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Jep, virheostos: selluliittivoiteet. Voiteen hierontaa aamuin illoin turhautumiseen asti eikä mitään tulosta. Selluliitti vain on ja pysyy! Hip hei...

  VastaaPoista