tiistai 9. syyskuuta 2008

Saappaitatunnetila: nuhainen

Kaksi postausta päivässä pitää laiskuuden loitolla!

Taisin aiheuttaa hämmennystä (ainakin itselleni) kun eräässä blogissa kommentoin kaivelleeni komeroista esiin syyskenkiä ja löysin tasan yhdet. Yksien syysnilkkureiden lisäksi löysin karvavuoriset talvisaappaat, lämminvuoriset nilkkurit sekä ihanan pörröiset karvakenkäni. Nämä kaikki otan kuitenkin käyttöön vasta talvella, joten syyskenkien kato oli huomattava. Miten ihmeessä pärjäsin kevään ja viime syksyn?


Saappaat! Unohdin kokonaan saappaat! Näitä tuunauskuvia ottaessani huomasin, että kaikki saappaani olivat vielä kesäsäilössä. Kuviin ruutuhameen kaveriksi pääsivät Vagabondin nahkasaappaat jotka ostin muistaakseni vuonna 2002. Olen käyttänyt saappaita siitä lähtien joka syksy, kevät ja talvi, säännöllisesti kärkiä ja kantalappuja uusien. Kengät ovat päältä ja sisältä nahkaa ja ovat edelleen lähes uuden veroiset. (Tässä saappaat vielä kerran)Sitten muita saapaslöydöksiä kaapin kätköistä..

Nahkasaappaat by Ralph Lauren. Nämä, pehmeistäkin pehmeintä nahkaa olevat saappaat ostin New Yorkista vuonna 2005. Pehmeä nahka tuo kenkiin ihanan luksuksen tunnun, mutta jokaisella käyttökerralla olen ainakin pienesti onnistunut kolhaisemaan kenkää ja jokainen kolhu näkyy. Suosikaamme siis paksumpaa nahkaa olevia kenkiä, täytyyhän kalliiden kenkien normaalia käyttöä kestää! (Kenkien kaverina tuunaamana tunika ja kuviosukkikset)Nämä saappaat puolestaan ostin tammikuisella (2008) Nykin reissulla. Ruskeaa mokkaa ja lakeria, Marc by Marc Jacobs. Näissä myös tuo mokka on niin pehmeää että saappaita käyttäessä saa olla jatkuvasti varuillaan. Mutta saappaiden tuntu on jotain vastustamattoman ihanaa.. (Kaverina taasen tuunaamani tunika, ruskea mokkavyö ja ruskeat verkkosukkikset)Nämä matalat kiiltonahkasaappaat ostin vuonna 2005 Amsterdamista. Merkkinä hollantilainen Dungelmann. Saappaat on mukavat jalassa, mutta pitkä kärki alkaa jo silmissäni näyttää vähän aikansa eläneeltä.. Siis kengät on edelleen hyvässä kunnossa, malli vaan on jotenkin "last season". Tai sitten ei. Katsotaan nyt tuleeko näitä tänä syksynä käytettyä. (Ja taas sama tunika ja kädet taskussa..)Siinäpä syyssaappaita. Vaikkei tuota kesää tullutkaan ja monet kesäkengät jäi tänä kesänä käyttämättä, niin on silti aika kiva että syksy tulee ja saa taas käyttää saappaita. Saappailla saa asuun aina uutta särmää. Mutta mutta... Nyt kun näitä kuvia katselee niin kaikki saappaani ovat jotenkin saman tyylisiä, naisellisia ja aika siroja. Minultahan puuttuu kokonaan "perussaappaat" joita voi käyttää päivittäin kaiken kanssa. Saisinko siis vähän skrodemmat saappaat, kiitos!


12 kommenttia:

  1. Se kyllä tuntuu inhoittavalta kun nuo useamman satasen saappaat kolhiutuu. Itseltäni odottaa parit saappaat kaapissa korkojen vaihtoa...italialaiset kengät on ihania, nahka laadukasta jne,mutta jostain syystä saan korot aina hajalle!

    VastaaPoista
  2. Ouuu minäkin haluan syyssappaita jotka eivät ole mokkaa! (Jep, kahdet saappaat on ja molemmat mokkaa, olen ääliö :D)

    VastaaPoista
  3. Suloiset pitsisukkikset!<3

    VastaaPoista
  4. Lovely: Juu, välillä tulee fiilis että tekisi mieli ostaa halvempia keinonahkakenkiä, niitä ainakin uskaltaisi käyttää oli keli mikä tahansa! Mutta kun ei vaan pysty.. :)

    Roosa: Noooo, et nyt sentään ääliö, mutta kokemuksesta tiedän kyllä miten paljon helpompaa on elää pintanahkaisten kenkien kanssa. Nimenomaan Suomen ihanassa syksyssä/talvessa..

    MouMou: Kiitos! Nää on sellaset joita en ole uskaltautunut kertaakaan ulkoiluttamaan. Vielä. Ostin nämä jo viime talvena.. :) Jalat vaan näyttää kuviosukkiksissa niin turkasen paksuille..

    VastaaPoista
  5. Miten voi olla ylipäätään mahdollista, että mulla ei ole yksiäkään saappaita!! Jos siis nilkkureita ei lasketa. Eikä niitäkään ole kuin yhdet. Ostoksille!!

    VastaaPoista
  6. ai jestas noita jacobsin saappaita! ja vagabondeja jaja.. Mutta en katkeroidu kateudesta tällä kertaa ihan maahan asti, on meinaan postissa tulossa sellaiset kaksi kenkäparia että itken onnesta jo nyt <3 Ja toiset niistä löytyy sultakin, tosin mustana ;) vinkvink

    VastaaPoista
  7. May: Mitä ihmettä??!! Nyt äkkiä ostoksille! Sait minulta luvan jos joku kysyy.. :)

    Nelliina: Tyttö!!! Nytkö sä menit ja ostit NE?! Ja mitäh, kahdet kerralla?! OMG! *pyörtyilee* Tässä blogissa MP ei tarkoita moottoripyöriä vaan ihan jotain muuta!

    VastaaPoista
  8. Oih, varsinkin nuo Amsterdamista ostetut saappaat on mageat :)

    VastaaPoista
  9. kannattaa osallistua arvontaan ossas janskk.plogspot.fi

    VastaaPoista
  10. Ocean: Kiitos! Kiva että olet tullut takaisin kotiin! :)

    Anonyymi: Jees!

    VastaaPoista
  11. ihania asuja sinulla! varsinkin tykkään tosta hameesta, tosi nätti :)

    VastaaPoista
  12. Saappaat erottuisivat paremmin kun vähän koittaisi poussaa tai vaikka istua eikä vaan pönöttää kuvissa.

    VastaaPoista