lauantai 27. syyskuuta 2008

Design Week vol 1

tunnetila: väsymys

Huh mikä viikko! Olen ehtinyt olla kotona koko viikolla vain torstai-iltana. Ja sen koko illan nukuin. Voitte kuvitella mikä kaaos asunnossamme vallitsee.. No siivoan ja pyykkään sitten huomenna, sunnuntaina, piiiitkien yöunien jälkeen reipastuneena.

Kävin eilen työpäivän jälkeen Valtterissa ja tein muutaman kivan löydön. Ostettavaa olisi ollut poikkeuksellisen paljon, mutta pitkän pohdinnan jälken ostin vain kolme kivointa. :) Työpäiviä piristämään ostin vanhan nahkaisen kansion. Kansiota voi käyttää myös vihkon päällisenä, joten ajattelin marssia seuraavaan kokoukseen nahkakansio vihkon päällä ja näyttää hyvin tärkeältä. :) Musta nahkaliivi ja nahkainen niittivyö löytyivät myös kirpulta kivaan hintaan, joten otin ne mukaani. Vyö on himpun verran liian iso, mutta näyttää ihan kivalta lantiolla roikkuessa. Kuvassa siis eiliset kirppisostokset.

Eilen istuin ystävän kanssa iltaa viihtyisässä Hiutale -baarissa ja päällä oli viimeisimmät kirppislöydöt. Kuvan asu + mustat sukkahousut pääsivät eilen ulkoilemaan. Kuvassa mekko Chevignon, nahkaliivi second hand, rintakoru tämä, niittivyö second hand, kengät Minna Parikka.


Tänään on taas tiedossa iltarientoja, ja oikeastaan pitäisi olla jo menossa.. Kaapelitehtaalla on tänä iltana hyvät bileet, tiedossa mm. Daniel Palillon muotinäytös. Odotan näytökseltä paljon, täytyy huomenna kertoa täyttikö näytös odotukset vai jäikö jotain hampaan koloon. Illan humuun olen lähdössä seuraavassa asussa.


Mutta nyt on taas mentävä, toivottavasti ensi viikolla on hieman rauhallisempaa..

6 kommenttia:

 1. Hienoja kirpparilöytöjä olet tehnyt!

  Hei muuten, oletko jo kuullut, että Once-leffan Glen ja Marketa tulevat esiintymään Helsinkiin 14.11. (The Swell Season on kokoonpanon nimi)? Lipunmyynti alkaa muistaakseni 30.9. Lippupalvelussa. Tuli vain mieleeni, koska muistan miten paljon hehkutit leffaa aiemmin. Itsekin olen sen nyt nähnyt ja totaalisesti rakastuin! Jopa niin suuresti, että taidan ottaa ja mennä tuolle keikalle :)

  VastaaPoista
 2. Voi noita kenkiäsi. Ah!<3

  VastaaPoista
 3. Asta: Ihana Asta!!! Kiitos, mulla on mennyt koko keikka ihan ohi. Tuhannet kiitokset infosta, lippuluukulle siis ensi tiistaina. Ja jos innostut itsekin paikalle niin tule vaikka nykäisemään hihasta, voin sitten vielä kiittää sinua ihan "livenä". Vaikket tiedä miltä näytän niin mulla on kuitenkin päällä joku suosikkiriepuni joka blogini kuvissa on tullut tutuksi. :)

  MouMou: Kiitos, nää on niin mun suosikit! :)

  VastaaPoista
 4. Ei kestä kiittää! Keikka tuntuu ainakin toistaiseksi olevan hyvin pidetty salaisuus, esim. The Swell Seasonin MySpacessa ei ollut ollenkaan mainintaa Helsingin keikasta. Itsekin päätin (yrittää) ostaa lipun, koska ulkomailla asuvat kaverit ovat hehkuttaneet NIIN paljon bändin keikkoja. Ja varmasti tulen nykäisemään hihasta jos sinut keikalla bongaan :)

  VastaaPoista
 5. Blogissani ois sulle haaste! toivottavasti kiireeltäsi ehtisit tekemään ;)

  VastaaPoista
 6. Asta: Loistavaa! Toivottavasti onnistumme molemmat saamaan liput keikalle.

  Boobettes: Huh, haaste kuulostaa hankalalle.. Omituisuuksia nimittäin riittää.. ;)

  VastaaPoista