maanantai 29. syyskuuta 2008

Silmäniloni

tunnetila: murhe

Byää! Ikisuosikkini, mielestäni ylivoimaisesti maailman komein mies on poissa. Kumarrus Paul Newmanille ja hänen upealle uralleen.Vuosia olin siinä uskossa, että kukaan nykyjulkkis, näyttelijä, muusikko jne. ei korvaa Newmania. Eikä varmaan korvaakaan, mutta onneksi silmäni lepäävät myös tässä ihanan poikamaisessa charmissa. May I present, Mr. Jude Law.


Mä olen niin hirmuisen kranttu.. Kukaan julkimoista ei ikinä kelpaa. Brad Pitt: blääh, Johnny Depp: blääh, lähes kuka tahansa blääh.

Nyt tytöt, kertokaa kaksi ikisuosikkianne, kiitos! :)

kuvat täältä, täältä, täältä ja täältä


18 kommenttia:

 1. Jude Law on kyllä jumalainen, sellainen hurmuri että aina lähtee jalat alta kun kuvia katsoo :D

  VastaaPoista
 2. Roosa: Yes, samaa mieltä!!!! :)

  VastaaPoista
 3. On Jude kyllä kuuma :). Hmm.. Minä tykkään kyllä Johnny Deppistä, myös edesmennyt Heath Ledger oli ehdoton suosikkini :'(....

  VastaaPoista
 4. Minun lemppari on Denzel Washington...se hymy:D

  VastaaPoista
 5. En tykkää "muovisen" näköisistä staroista, esim. juurikaan Brad Pittistä ja sen semmoisista. Jostain kumman syystä Johnny Depp on sen sijaan yksi suosikeistani, ehkä senkin takia että mielestäni hän oikeasti osaa näytellä! Lovely mainitsi Denzelin, menettelee täälläkin! :o) Jude Lawssa ei myöskään ole vikaa. Kumma ettei nyt tule enempää esimerkkejä mieleen- mitä mulle on tapahtunut! :o)

  VastaaPoista
 6. Ocean: Kyllä, Jude on kuuma. ;) Oletko nähnyt Ledgerin roolisuorituksen Jokerina uudessa Batmanissa? Jos fanitat niin suosittelen ehdottomasti katsomaan Oscarin arvoisen vedon!

  Lovely: Kyllä, ihana mies siinäkin. Mun suosikkeihin lukeutuu myös Samuel L.Jackson, niin asenteellinen ja upea!

  May: Depp todellakin osaa näytellä. Arvostan siis häntä kovasti näyttelijänä, mutta herkkuihini häntä en lue. :)

  VastaaPoista
 7. Siinäpä juuri mainitsit ne hottikset, eli kyllä herrat Newman ja Law ovat todellista silmänruokaa (ja lisäksi loistavia näyttelijöitä)! :)

  VastaaPoista
 8. sean penn. sopivan rosoinen.

  VastaaPoista
 9. Asta: Go Girl!!! Noi on iiiihania!

  Anonyymi: Sean Penn on kyllä persoonallinen ja paranee vaan vuosi vuodelta.

  VastaaPoista
 10. Jude on kyllä kiva juu, mutta
  Chris O Donnel ja Patrick Dempsey tavallaan myös aikas kivoja ; )

  Pappa osastolta Pierce.

  VastaaPoista
 11. Jude Law oli ihana siihen asti kunnes petti ihanaa Siennaa lastenvahdin kanssa. Muhun vaikuttaa aina noi pettämisjutut niin negatiivisesti että komeuskin kaikkoaa ja astuu puhdas ällötys tilalle :D ei voi mitään.. mut jos unohdetaan tuo niin on se komia.

  Mun ikirakkaus on John Malcovich. Se on jotenkin karismaattisella tavalla pelottava ja komea, pelkkä ajatus saa niskavillat pystyyn! Ja varasijalla Alan Rickman grrrr...

  VastaaPoista
 12. Jude Lawin silmissä on sitä jotain. Varmaan juuri leikkisää poikamaisuutta, me likes!

  VastaaPoista
 13. Mun täytyy kyllä sanoa toi sun plääh vaihtoehto, eli Jhonny Depp :D mulla oli Heath Ledger (voiko sitä edes sanoa ikisuosikiksi, olihan se niin pirun nuori..) mut sekin meni sitten poistumaan tästä maailmasta..Depp on siihen nähden hyvä et se on tehnyt pitkän uran, ollut erilaisissa rooleissa eikä vain jämähtänyt yhteen tyylilajiin. Ja kunnioitan Deppin yksityistä elämää, siis sitä että on pysynyt onnellisessa avioliitossa eikä ole hörhöilyt lööpeissä niinkuin monet muut ovat :) jalat ovat siis pysyneet siellä missä pitääkin :)

  VastaaPoista
 14. N.: Chris O Donnell oli ihana Robinina, sen jälkeen en ole häntä tainnutkaan missään nähdä.. Täytyypä googlettaa kuvia.. :)

  Nelliina: Ymmärrän hyvin että pettämis yms. episodit vaikuttaa negatiivisesti suhtautumiseen. Mullakin menee usein sellasten jälkeen maku, mutta tapauksessa Jude Law se toi vain lisäintoa; sille kelpaa lastenhoitajat, eli siis tavikset eli toivoa ei ole vielä menetetty.. ;)

  I don't feel like dancing?: Juden katse kyllä saa polvet veteläksi.. Hui, ajattele jos miehen tapaisi oikeasti! Varmaan kaatuisin. :)

  VastaaPoista
 15. Boobettes: Ymmärrän. Kunnioitan Deppiä älyttömästi upeana näyttelijänä. Ja tuo yksityiselämäpuoli on kans hallussa, ja ennen kaikkea ihana ihana vaimo. Sitä paitsi Depp tykkää leikkiä barbeilla. Siitä 1000 lisäpistettä! :)

  VastaaPoista
 16. Uh, en tiennytkään, että Newman on ollut noin namupala nuorempana:)

  Omat ikisuosikkini ovat:
  Clark Cable (tosin taisi kuolla jo vuonna 1966...)
  Jake Gyllenhaal (nam!!!)

  VastaaPoista
 17. Jonna: Sinä kun tykkäät katsella elokuvia niin etsi käsiisi leffoja Newmanin nuoruusajoilta (esim. Kissa kuumalla katolla, Lannistumaton Luke, Puhallus..). Huh huh sanon minä! ;)

  VastaaPoista