sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Liivinpuolikas kuvina


tunnetila: raukeus

Tämän päivän postaus tuleekin sitten perustumaan pelkkiin kuviin! Lukijoiden pyynnöstä, ja itsekin edelleen epävarmana liivin kohtalosta yhdistelin liivinpuolikasta äsken eri asuihin. Asuista kaikki ovat kyllä aika samannäköisiä, mutta jotenkin liivi kaipasi ympärilleen juuri noita vaatteita. Esimerkeissä kuitenkin eri pituista hihaa ja niin edelleen. Olkaapa hyvät!

Ensimmäisessä kuvassa taskupaitis Stradivarius, kapeat satiinihousut GT. Toisen kuvan leveälahkeiset liituraitahousut H&M (housut ostettu ehkä vuonna 2001 ja ovat olleet kirppikselläkin myytävänä pariin otteeseen, onneksi kukaan ei ostanut, noihan on just muotia ja tykkään niistä hirveesti :) )Kolmannessa kuvassa H&M levarit ja Calvin Klein t-paita, neljännessä samat housut ja Zaran hihaton toppi.Viimeisessä kuvassa GT:n korkeavyötäröinen hame ja sama teeppari kuin yllä. Tässä yhdistelmässä on hauska kun voi käyttää korkeavyötäröistä hametta. Yleensä, ainakin liivin kanssa, vyötärö jää aina turhaan piiloon.No niin, mikäs on raadin tuomio? Viime postauksen jälkeen tunnelma oli aika mietiskeleväinen, muutama täysin hyväksyvä mielipide kuitenkin tuli. So, take or toss??

14 kommenttia:

 1. Minä kyllä tykkään tuosta "liivinpuolikkaasta" ihan tosi paljon! Näyttää kivalta kaikissa asukokonaisuuksissa ja tuo sitä pientä särmää mukaan. Mutta jos vaate ei tunnu sinulta ja epäilet, että se jäisi kaikesta huolimatta kaapin perukoille, niin sitten lienee parempi hankkiutua siitä eroon. Mutta jees-ääni täältä!

  VastaaPoista
 2. Minunkin mielestäni tuo on varsin hieno :). Hamekuva on ihan erityisen mallikas. Eli take -ääni täältä liivinpuolikkaalle!

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä toi liivi on aivan ihana, ja etenkin tuossa viimeisessä asussa pääsee esiin. Ilman muuta pidät sen ja eroat massasta tyylikkäästi :)

  Sanomattakin selvää mitä palvontaa täältä kohdistuu kenkäosastolle.. voi kun tulis jo ens viikko äkkiä!!

  VastaaPoista
 4. tykkään, etenkin noissa mustissa asuissa. kiva ja erikoinen silleen hyvän persoonallisella tavalla.

  VastaaPoista
 5. Asta: Kiitos, yksi take -ääni saatu! Ja kiitos myös järjen sanoista. :)

  Midinetti: Okei, kiitos toisesta take -äänestä! Arvostan kovasti.

  Nelliina: Kolmas take -ääni, kiitos! Juu, mäkin odotan ens viikkoa, ihan vaan sun puolestasi. :)

  Tiiti: Kiitos! Kyllä tämä nyt alkaa olla aika selvä peli.. :)

  VastaaPoista
 6. Piti vaan hehkuttaa että blondi painted hair 60-luvulta on tulossa hääkakkuun :D Ja Ken, niin ei tarvi sekottaa pakkaa ;)

  VastaaPoista
 7. Herttainen: Hyvä! Ei siitä mitään olis tullut jos Allan olisi siihen kakkuun lykätty.. ;)

  VastaaPoista
 8. "Liivinpuolikas" on mielestäni oikein hauskannäköinen ja persoonallinen vaatekappale, joten take-ääni ehdottomasti täältä! Liivi yhdistettynä leveisiin housuihin on jostakin syystä suosikkini, leveät housut näyttävät olevan hyvä kontrasti tiukalle yläosalle :)

  E

  VastaaPoista
 9. Take! Suosikkeja erityisesti kuvat 2,4 ja 5, mutta toimii kyllä jokaisen asukokonaisuuden kanssa.

  Joko lähti hintalappu irti liivistä?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Kiitos, mäkin tykkäsin tosta leveiden housujen kanssa. Toi liivi vaan saisi olla paljon tiukempi, on nyt vähän iso..

  Ellu: Lappu on vielä kiinni, mutta eiköhän tuo meille jää asumaan. Ei vie kaapissakaan paljon tilaa jos jää käyttämättä.. ;)

  VastaaPoista
 11. pitää tulla nyt sulle itkemään kun varmaan ymmärrät :D oli tullut palaverin aikana soitto lähettifirmasta, ja kun soitin 4 tuntia sitten takaisin, eivät pystyneet jäljittämään kuka läheteistä on yrittänyt tavoitella. Eikä vieläkään ole kuulunut mitään argh!!!!!! Voin vaan arvella mikä paketti on kyseessä sattuneesta syystä.. oikeasti, sekoaa nuppi kohta! Enkä viitsi soittaa sinne uudestaan etteivät leimaa hysteeriseksi akaksi (mitä kyllä oonkin..) voi ei voi ei!

  VastaaPoista
 12. Nelliina: Ymmärrän tuskasi, ehkä paremmin kuin arvaatkaan. Paitsi kyllä sä arvaat. ;) Mä olen myös puolestasi malttamaton. Tulis jo!! :)

  VastaaPoista
 13. Kannatan myös liivin pitämistä! Tykkään siitä erityisesti valkoisen paidan päällä :)

  VastaaPoista
 14. Bea: Kiitos. Eiköhän tuo liivi tänne jää.. Sitä paitsi kohta olen pohtinut sitä niin kauan että palautusaika on mennyt umpeen.. :)

  VastaaPoista