keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Uutta ja unohtunutta

tunnetila: nolous

Löysinpä taas kaapistani "uuden" jutun. Thaimaasta ostetun mustan taskullisen neuletunikan. En kyllä osta mitään uutta ennen kun olen käyttänyt kaikkia vanhoja hankintojani kyllästymiseen asti! On suorastaan noloa että kaapissa on vaatteita joiden olemassaoloa ei muista. Saapa nähdä kuinka pitkään nyt pinnalla oleva tuohtumus itseen ja kulutustottumuksiini säilyy muistissa... (Päivän asussa tunika Colour-Eighteen, pusero FilippaK, koru Kaksi-Två, housut Lindex, saappaat Ella (second hand)).



Hyvin harvoin sitä oikeasti tarvitsee mitään. Aina vain haluaa kaikkea uutta ja jännää. Ja kun ostoksilla käydessäni ostaisinkin jotain uutta, se vasta olisi jotakin se, mutta ei, aina hamstraan vaatteita joista kukaan ei edes huomaa että ne ovat uusia. Kukapa nyt kuudesta mustasta neuleesta sen uuden erottaisi? Voi jumankekka!


Tämäkin (sama tunika lähikuvassa) taskullinen neulos on aivan ihana! Kulmikas pääntie ja laskeutuvat, runsaat mutta kevyet, hieman perhosmaiset hihat. Ja sata pistettä taskuista. On suorastaan hävytöntä unohtaa moinen ostos kaappiin. Hyi minua!

Mutta jos löysin jotain vanhaa, niin myös jotain uuttakin. Ostin Daystä sievän metallilaatikon yöpöydälleni. Yöpöydissämme ei ole laatikoita, joten minua on häirinnyt pöydällä seilaavat nenäliinapaketit, kynät, kynsilakka, huulirasva jne. Jotenkin sängyn viereen vaan kasautuu (ainakin minulla) kaikenlaista. Nyt saan ne sievästi piiloon kannen alle.



Mies tosin pyöritteli päätään epätoivoisena laatikon nähdessään, mutta minkäs teet. Tarve iski, tyttömäinen söpöys löytyi. Kyllä joka tytöllä täytyy olla oma "Hers" rasia, eikö totta?! Kannellisia rasioita on Dayssä kolmea eri kokoa, omani taitaa olla keskimmäinen. Hinnat olivat muistaakseni 7€ ylöspäin, eli suuri investointi ei ole kyseessä.


Vielä pari sanaa edelliseen postaukseeni viitaten. Tänään minua ei yskittänyt. Ei, vaikka suihkautin aamulla uutta tuoksua korvantaakse. Jei! Otin myös yhteyttä tuttuun ihmiseen joka lupasi saattaa laukkuni käyttökuntoon. Tiedän, että olisi pitänyt ottaa häneen yhteyttä jo heti alkuunsa, mutta kavereiden vaivaaminen pienillä mutta työläillä jutuilla on minulle usein kynnyskysymys. Mutta siis, tähän nyt sopii pari latteutta, esim. hädässä ystävä tutaan ja asioilla on taipumus järjestyä. Mahtavaa!

6 kommenttia:

  1. Tosi ihanaa kuulla, että kaikki onkin kääntynyt parempaan.

    VastaaPoista
  2. Yhyy yhyy, toi valkoinen paita näyttää just sellaselta mikä mulla katos reissussa... Tänään se taas kismitti kun oisin mielelläni laittanut sen päälle ja sitten laitoin sen mustan ja näytti ihan tyhmältä yhden mekon kanssa. Ois ehdottomasti vaatinut sen valkoisen, joka lähti seikkailulle.

    Mä koen yllättyneitä jälleennäkemisiä kun pengon omaa kaappiani ja oon niin innoissani kaikista mekoista ja muista etten tiedä milloin niitä oikein ehtis käyttää. Eli uusia ei todellakaan kannata hankkia ihan heti kun ei ne ikinä ehtis päälle..

    VastaaPoista
  3. Tyylisi miellyttää minua, joten jään seurailemaan blogiasi.

    Itseäni harmittaa myös, että vaikka garderobiani uusin useinkin, niin eipä sitä vaatetuksesta huomaa, kun useimmat ostokset ovat aina mustia.. Vaan minkäs teet, kun musta on hyvä väri, joka sopii kaiken kanssa - jopa mustan! ;)

    Minäkin löysin tänään vaatehuoneestani kengät, joiden olemassaoloa en ollut muistanut. Mustat, yksinkertaiset, talvikäyttöön sopivat saappaat, jotka olen ostanut kirpputorilta jo viime syksynä, eivätkä ne ole olleet vielä kertaakaan jalassa!

    VastaaPoista
  4. Shandi: Kiitos, välillä pieni matalalento pitää vaan jalat maassa. :)

    Rva Herttainen: Hih, lohdutukseksi kerrottakoon että tämä ei ole sama paita kuin sinulta reissussa varastettu. Tämä on hyvin vanha ja paksumpaa (ja tyhmempää) materiaalia. Omasta kaapista tehdyt löydöt on ihan parhaita!

    Olga: Kiva kuulla, kiitos! Heh, toinen mustiin pukeutuja! Ja kyllä, musta sopii mahtavasti myös mustan kanssa. :) Oi, ihana löytö ja omasta vaatevarastosta! Nyt vaan uudet kengät heti käyttöön ja päiviä piristämään.

    VastaaPoista
  5. Linda Sofia: Kiitos! Tuo on myös mukavuusasu jossa olo tuntuu hyvältä. :)

    VastaaPoista