lauantai 17. lokakuuta 2009

Collegetakki 2010?

tunnetila: hauskuus

Harmaa collegetakki. Voiko vaate tylsemmältä ja arkisemmalta kuulostaa? Eipä juuri. Onneksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja sanojen takana totuus voi joskus olla jotain ihan muuta!

Pääsin Wikken seuralaiseksi menneellä viikolla järjestettyyn Dieselin mallikappalemyyntiin. Marssimme innokkaina paikalle ja parin tunnin tiukan vaatteiden bongaamiskilpailun ja sovittelun jälkeen minulla oli saldona yksi vaate, harmaa collegetakki! Aika säälittävää.. Tästä collegetakista on kuitenkin tylsyys ja tavanomaisuus aika kaukana, se puolustuksekseni sanottakoon.

collegetakki Diesel, mekko Chevignon Paris,
kengät Vagabond

Laatikkomaisessa collegetakissa on hauskan muodon lisäksi näppärät painonapit, käytännölliset taskut, liian pitkät hihat ja liikaa kangasta, mutta juuri nämä ominaisuudet tekevät siitä jännittävän ja kaiken lisäksi tavallista collegetakkia lämpimämmän.

En ole nähnyt tätä vaatetta Dieselillä tuotannossa, jäiköhän vaate toteuttamatta omituisuutensa vuoksi vai voiko olla että takkeja on tulossa myyntiin vasta ensi keväänä? Vaikkei vaate tuotantoketjuun pääsisikään, niin onneksi se sentään siirtyi suunnittelijan piirroksesta yhdeksi mallikappaleeksi. Näin sitä ei suunniteltu turhaan vaan se pääsi ilahduttamaan edes minua!

8 kommenttia:

 1. Hei tyyyppi! Tuo on oikeasti todella hieno collegetakki! Salonkikelpoinen :)

  Onko sen menetetyn puseron arvoitus ratkennut..? ;)

  Voisin kirjoittaa blogiini sinua lainaten että "parin tunnin tiukan vaatteiden bongaamiskilpailun ja sovittelun jälkeen minulla oli saldona hirveä pino rättejä! Aika säälitävää.." :D

  VastaaPoista
 2. Wikke: Hei tyyyppi! Kiitti, tää oli kyllä ihan hyvä ostos.

  Menetetyn puseron matsku ei ehkä ole paras mahdollinen (tsekkasin nettikaupasta), mutta käyn mä kuitenkin sovittamassa sitä jos niitä mistään löydän.

  Ja hei, sä ostit monta juttua, mutta säästit samalla monta sataa euroa. Eli järkevää, hyvin järkevää!! :)

  VastaaPoista
 3. Harmaasta collegetakista kieltämättä tuleekin ensimmäisenä mieleen sellainen kotilöhötakki, mutta tuosta ei tosiaankaan tule yhtään mitään sellaista mieleen. Tosi hieno!

  VastaaPoista
 4. Hilja: Kiitti. Tää on kyllä aika erikoinen viritelmä mutta just siksi niin kiva!

  VastaaPoista
 5. Todella kivan näköinen collegetakki, ja varmaan mukava päälläkin. Sopii hyvin tuollaisen pallohelmaisen mekon pariksi.

  VastaaPoista
 6. todella, todella hämmentävää sanoa näin, mutta tuohan on oikeasti melkoisen tyylikäs collegetakki! kaikkea sitä näkee kun vanhaksi elää :D

  VastaaPoista
 7. Tuohan on todella upea collegetakki, kelpaisi mullekin :)! Olen itse kuluvana vuotena onnistunut rakastumaan harmaaseen collegeen, se on vaan jotenkin mieletön materiaali, klassikko, kaikkien paljettikankaiden jälkeen :D

  VastaaPoista
 8. Melina: Kiitos! Mä olen pitkään etsinyt mustaa pallohelmaista hametta mutta sitten laitoinkin takin tuon mekon päälle ja kas, sain sen hameen noin. Näppärää! :)

  Tiiti: Sanos muuta! Hämmentävää, hyvin hämmentävää..

  Salka: Totta, harmaa collegekangas on klassikko! :) Mä olen aina tykännyt siitä ja kotiasuissa usein sitä näkyykin. Nyt löytyy sitten muistakin asuista. :)

  VastaaPoista