sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Tulkaa juhliin!

tunnetila: järkky flunssa

Kaaduin keskiviikkoiltana vuoteeseen flunssan kourissa ja sillä tiellä olen edelleen. Kuumetta ei ole pariin päivään ollut ja eilinen "ihan ok" olo sai minut osallistumaan ystävieni hääjuhlaan. Liian aikainen juhliminen (tosin istuin juhlissa koko illan omalla paikallani sillä en jaksanut hirveästi liikkua) näytti kostautuvan tuoden flunssan takaisin triplavolyymilla. Ää, vääryyttä! Haluan huomenna töihin ja harrastusten pariin!!


Eilisiin juhliin asuksi valikoitui jotain ilmavaa ja pehmeää, juuri sopivaa hieman kipeään ja toistaitoiseen fiilikseen. Antti Asplundin läpikuultava mekko, alla Selected Femmen tuubi-ihokas ja FilippaK:n t-paita, jalassa Vagabondin kiilakantaiset Thelmat. Asu ei kiristänyt eikä puristanut ja kengätkin oli hyvin mukavat. Juhlat järjestettiin ilta-aikaan "Menemme naimisiin, tulkaa juhliin!" -kutsulla, ja tiesin etukäteen että morsian pukeutuu upeaan viininpunaiseen asuun. Siksi uskaltauduin juhlimaan valkoisessa vaatteessa.Asplundin mekko on nyt nähnyt mm. häät, ristiäiset, muutamat muotikekkerit, työpaikan yhteistyökumppanin tuparit sekä pari balettia Oopperatalolla. Ihanan monipuolista ja käyttökelpoista. Alla olevia vaatteita ja asusteita muuntelemalla vaatteesta saa joko arkisen tai todella juhlavan. Juuri tätä vaatteeltani haluan. Kun olen nyt vuoden verran rajoitellut ostamisiani, tällaiset vaatteet ovat korvaamattomia!

Mutta nyt, nyt voisin vaikka vaihteeksi niistää nenäni ja juoda teetä. Miksi en jo parane? Ei kai tämä ole viikkokausia kestävää H1N1-virus? Röh!

10 kommenttia:

 1. Näyttääpä muuten ihan eri mekolta mustan paidan kanssa:) Katsoin aluksi, että olet hankkinut samasta mallistosta toisen mekon.

  VastaaPoista
 2. Mekko näyttää tosi upealta yhdistettynä noin!:)

  Mulla oli tuo sama flunssa ja se kesti 1.5 viikkoa!! Not nice...

  Btw, tuossa sun sanavahvistuksessa on nyt sanana "muromies". Hauskaa!:D Väsynyttä huumoria...

  VastaaPoista
 3. Lovely: Eikö näytäkin?! Tämä mekko muuntuu moneksi, loistavaa.

  Anna-Maria: Kiitos Anna-Maria! Vai että muromies!!!!! *nauraa niin paljon että nauru muuttuu yskäksi ja tuntuu että keuhkot repeää* Kiva jos tätä kestää vielä viikon...

  VastaaPoista
 4. UPEA tuo mekko! Ja näyttää vielä tosi hienolta noin yhdisteltynä, kun mulla on ainakin monesti se ongelma, että haluaisi kylmemmälläkin säällä käyttää ihania hihattomia mekkoja, mutta niiden alle ei oikein sovi mikään pitkähihainen paita.

  Täälläkin on kärsitty flunssasta, toistaiseksi jäljellä on enää tukkoinen nenä ja räkäkurkku..Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Just tuollaiset moneen tilaisuuteen muuntautuvat mekot ovat parhaita :)

  Höh, itselläkin tuntui paraneminen ottaneen takapakkia eilisestä lähtien, kun palattiin tänne ihan PRKL:n kylmään maahan, eppää, mulla on jo ikävä Ranskan mahtavaa lämpöä jossa ei pienet nuhat haitanneet! Olis nyt ees tajuton kuume, mutta ei, nuha, tukkoinen olotila ja yskä vaan :T Mutta, pikaista paranemista sinne suuntaan :,

  VastaaPoista
 6. Tollaset vaatteet on kyllä jumalaisia! Ja toi mekko muutenkin on kyllä upea, olen tainnut sitä jo aikasemmin kehua.

  paljon jaksamista, ja paranemista sinne päin! Flunssaa on nyt hirveästi liikenteessä.

  VastaaPoista
 7. Noin monikäyttöiset vaatteet on kyllä aarteita! Asusi on tosi kaunis ja varmasti just sopiva tilaisuuteen ja vuodenaikaan nähden.

  VastaaPoista
 8. Wikke: Kiitos! Tuon mekon alle tuntuu sopivan lähes jokainen pusero mitä omistan. Valitsee vaan aina paksumman mitä kylmemmäksi ilma muuttuu. Ja hei, toivottavasti sinäkin pääset pian eroon flunssastasi.

  Salka: Kiitos, ja pikaista paranemista myös sinulle. Jotenkin sitä reissussa kovakaan flunssa ei tunnu niin pahalta mitä pieni yskä kotona. :) Reissussa on aina niin onnellinen! :)

  Norppis: Kiitos kiitos, toivottavasti tämä flunssa menee pian ohi. En siis tänäänkään päässyt töihin. :(

  Lovely Frog: Kiitos! Ja kyllä, asu sopi tilaisuuteen joka ei ollut jäykistelevä vaan selkeät bileet, joissa syötiin hyvin ja tavattiin vanhoja tuttuja pimenevässä illassa lyhytjen valaistessa tilaa.

  VastaaPoista
 9. Onpa tosi ihana mekko!

  Ja pikaista paranemista, täälläkin yritetään vielä karistella viimeisiä flunssan rippeitä.

  VastaaPoista
 10. Christina: Voi ei, sinäkin olet ollut kipeänä. Pikaista toipumista meille kaikille! Ja kiitos, mekko on kyllä sievä!

  VastaaPoista