tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kevätsuosikit

tunnetila: tykkäys 

Image and video hosting by TinyPic

Ihanaa että lumi on jo melkein kadonnut ja talvikengät on saanut vaihtaa keväisempiin versioihin. Olen täysin hullaantunut näihin alesta löytämiini Shabbies Amsterdamin mokkasaappaisiin ja käytän niitä koko ajan. Käytin saappaita heti ne ostettuani, laitoin niihin vain paksut karvapohjalliset että tarkenin pakkasilla paremmin, mutta kenkien puu- ja nahkapohja kärsi noista käyttökerroista joten oli pakko malttaa mieli ja jättää kengät vielä hetkeksi odottamaan lumettomampaa säätä. Nyt sää jo suosii ja mieli on uusista kengistä iloinen!

Image and video hosting by TinyPic

hihaton harsoneule Samuji, toppi alla DAY Birger & Mikkelsen,
neuletakki Bershka, housut Monki, saappaat Shabbies Amsterdam


Eilisen asussa lisää iloa tuotti Samujin harsoneuleen hihaton versio joka on vielä vähän paremmassa kunnossa kuin hihallinen sisarensa. Hetki sitten harmittelin lempivaatteiden kulumista ja totesimme lukijani kanssa että lemppareita kannattaisi ehkä ostaa kerralla kaksi. Nämä vaatteet ovat lähes samanlaisia ja molemmat yhtä ihania. Onneksi ymmärsin aikanaan hankkia ne molemmat.

Keväisestä säästä huolimatta talvitakista en ole vielä uskaltanut luopua. Eilen lämpömittarissa oli asteita +8. Tuuli oli silti niin kylmä että vedin talvitakin huppua syvemmälle päähän. Jos sitä vaikka pääsiäiseen asti odottelisi ja pääsiäisen kunniaksi ottaisi trenssin käyttöön. Tai ainakin viimeistään vappuna... Joko Te olette korkanneet kevättakkikauden?  
     

8 kommenttia:

 1. Ite otin oman kevättakkini esille jo viime viikolla ja pyörä pääsi mukaan kuvioihin maanantaina :) On se vaan ihanaa kun kevät tulee ja lumet sulaa<3
  Noi kengät - ja muutenkin toi sun asus - näyttää kyllä kivoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hanna! Vai sinä olet jo rohkaistunut kevättakin käyttöön? Minä palelin viimeksi eilen ulkona niin että hampaat kalisivat, ja päällä oli villakangastakki. Hrrrr!

   Poista
 2. Maa olen Pariisissa korkannut kevatkauden!! Talla hetkella lampotilat paivalla on 20 asteen puolella, joten eilen jopa innostuin pitamaan karjesta auki kenkia!! Jeeeeeee.

  T.Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi jo, Pariisin kevät on ihana!!! Täällä ollaan päästy vasta +10 asteeseen. Lämpimämpiä säitä odotellessa...

   Poista
 3. Tänään korkkasin kevättakkikauden, tuulitakilla, ja tilipäivänä ajattelin mennä ostamaan uuden trenssin. :) Sääennuste viikonlopuksi uhkailee lumipyryllä ja pakkasilla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, minä luin myös uhkaavasta lumimyrskystä mutta se taidettiin juuri perua. Toivottavasti! Kivaa trenssiostosreissua, toivottavasti löydät kivan ja ajattoman kevättakin itsellesi.

   Poista
 4. Ihana asu. Mun on alkanut tehdä mieli samanlaistan Samujin harsoneuletta, hihattomana. Saiskohan niitä vielä jostain? Mul olis samansävyinen harmaaneuletakkikin kuin sulla sen kaveriksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nasu! Voi vitsit, kunpa löytäisit itsellesi tämän ihanan neuloksen vielä jostain. Voin käydä Samujilla joku päivä ja kysäistä olisiko heillä yhtä kappaletta vielä varastossa. Toivotaan parasta!

   Poista