sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Tuijottelun tulos

tunnetila: no huh huh

Tuijottelin aikas kyllästyneenä vaatekaappiini vuodenvaihteen Sri Lankan matkan jälkeen. Työnsin matkalla mukana olleet kesävaatteet jemmaan kaappin perukoille ja nostelin muita vaatteita kaapista ulos yksi kerrallaan. "Tylsä", "liian kulahtanut", "tylsä", "ei mahdu", "reikäinen", "ei mahdu", "tylsä". Jatkoin tätä kunnes huomasin seisovani vaatekasan keskellä ja päättäneeni viedä jokaisen lattialle päätyneen vaatteen kirpputorille.

Ratsasin samalla innolla myös muutaman pahvilaatikon vintiltä ja tämän seurauksena keittiössä on nyt hurja röykkiö vaatteita, kenkiä, laukkuja ja muita asusteita odottamassa pääsyä kirpputorille. Myyntipöytä on varattu kolmen viikon päähän, sitä ennen aion tehdä vielä lisää karsintaa, varsinkin tuolle vintin "tätä mä vielä joskus käytän" osastolle. 

Nyt kun poistoja vanhojen vaatteiden osalta on tehty olisi otollinen aika hankkia jotain uutta. Jotain pientä piristystä kevääseen ja tummanpuhuvaan garderoobiin. Lähdemme tänään risteilylle ja vietämme maanantain keväisessä Tukholmassa. Saapa nähdä tarttuuko sieltä mukaan jotain uutta ja habitusta virkistävää. Jos vaikka kerrankin hankkisin jotain vähän erilaista...
 

3 kommenttia:

 1. Kerros sitten tarkemmin koska ja missä, niin tuun ratsaamaan sun pöydän :)

  VastaaPoista
 2. Kerro sitten Tukholman shoppailuvinkit, olen itse lähdössä sinne päiväksi parin viikon päästä ;)

  VastaaPoista
 3. Mau: Valtterissa lauantaina 24.3. Nähdän siellä!! :)

  HeidiV: Oi, ihanaa Tukholmaa sinulle Heidi! Toivottavasti ehdin kirjoitella jotain vinkkipostausta ajoissa ennen matkaasi. Olen nyt ihan super kiireinen mutta lupaan yrittää. :)

  VastaaPoista