maanantai 21. tammikuuta 2013

Aurinkoinen viikonloppu

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Olipa ihanan aurinkoinen viikonloppu! Pakkasta oli paikoitellen lähes -20 mutta oikein pukeutumalla ja ulkona reippaasti kävellessä kylmyys ei päässyt yllättämään. 


Olen hämmästyksekseni pärjännyt koko talven kevyesti topatulla parkalla. Vanha untsikka on edelleen vintissä jonne vein sen viime talven jälkeen, ja kun uutta untuvatakkia ei ole löytynyt niin täällä mennään edelleen ohuemmalla takilla. Toivottavasti pakkasia ei saada tämän enempää, muuten harmittaa kun kivaa paksumpaa takkia ei löydy millään.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

parka H&M, huivi Marimekko, pipo ja rukkaset merkittömiä,
farkut C Wonder, mokkasaappaat Shabbies Amsterdam, laukku Tory Burch

Korvia pakkasilla lämmittää New Yorkista Century21:n miesten osastolta löytynyt musta kashmir-pipo (naisten osaston pipot oli pääosin akryylia!!) ja kädet lämpöisinä pitää äidiltä pari viikkoa sitten synttärilahjaksi saadut nahkarukkaset. Rukkaset on karvareunuksineen tosi söpöt ja niissä on sisällä fleece-käsine. Rukkanen tuntuu kivalta käteen kun jokaiselle sormelle on oma paikkansa.

Tykkäättekö Te ulkoilla pakkasilla vai jäättekö mielummin kotiin ja kääriydytte lämpimän peiton sisään?


Ps. Muistutukseksi Huutis -kohteeni!

6 kommenttia:

 1. Ihana tunnetila; ilo. Hyvä näin :) Mä en uskaltautunut kauppaa pidemmälle ulos viikonloppuna...oli niin hhrrrr kylmää...Kuvittelen vieläkin olevani lämpimässä lomalla ;) Helsinki tosin näyttää kauniilta auringonvalossa ja puuterilumessa. Täytyykin käydä kurkkaamassa huudot. Mukavaa alkanutta viikkoa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Sanna! Olo on ollut kyllä viime päivinä jo iloisempi mitä hetki sitten. :)

   Vaikka tykkään aurinkoisista pakkaspäivistä niin kyllä mäkin olisin siti just nyt mielummin lämpimässä lomalla. :)

   Mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin Sanna!

   Poista
 2. Jos talvella on Helsingissä aurinkoinen päivä, niin ulos on kyllä pakko mennä, niin harvinaista herkkua se välillä on! Ihan sama siis, paljonko on pakkasta (jos nyt vaan vähemmän kuin -30).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Mutta kuten kuvista huomaat, olin liikenteessä lähes yksin. Yleensä turisteja täynnä oleva Senaatintori oli ihan tyhjä. Kaunis ja tyhjä!

   Poista
 3. Mäkin oon pärjännyt omalla, mutta mustalla Henkan parkalla vallan mainiosti mutta mulla onkin salaisuus, toinen takki siellä alla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, kaksi takkia päällekkäin! Mä käytin tuota samaa kikkaa syksyllä New Yorkissa kun mulla oli isompi syystakki. :) Ohut untuvainen takki mahtui alle ja oli ihan paras keino. Eipä ole tullut mieleenkään käyttää samaa keinoa täällä. Kiitos muistutuksesta, menee käyttöön varmasti jos tämä sää tästä vielä pakastuu!

   Poista