lauantai 5. tammikuuta 2013

Sofinah ja Lucia

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kerroin hetki sitten löytäneeni hyvin viehättävän butiikin Uudenmaankadulta. Liikkeen nimi on Sofinah ja butiikin valikoimista löytyy useita suomalaisia merkkejä kuten Month of Sundays, Camilla Mikama ja 2or+byYAT, sekä ulkomaisia nousevia merkkejä kuten Zoe Karssen. Itse sain ylimääräisiä sydämenlyöntejä kun löysin yllätyksekseni liikkeen valikoimista amerikkalaisen Erica Weinerin koruja.

Weinerin korujen lisäksi ihastuin Sofinahissa Lucia Home -sarjaan. Olen heikkona huonetuoksuihin ja käytän niitä kotonani jatkuvasti. Viimeisin L'Occitanen huonetuoksuistani kului juuri loppuun ja olin aikeissa hankkia uuden tuoksun jälleen saman liikkeen valikoimista. Ihastuin kuitenkin niin kovasti Lucian tuoksuun numero 11, Blue Lotus & Sicilian Orange, että päätin vaihtaa merkkiä. 

Tuoksu on makea mutta raikas, ylellinen mutta silti kodikas. Pakkaus on kaunis ja pullo yksinkertaisen tyylikäs eikä siinä ole mitään liikaa. Sarja on kotoisin Montrealista ja nyt harmittelenkin miksen törmännyt merkkiin kun pari kesää sitten lomailin (ja shoppailin) Montrealissa. Kiva kuitenkin että löysin ihanan tuoksuperheen edes nyt. Parempi myöhään kun ei silloinkaan!

Kivaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Olen miettinyt, pitäisikö ostaa kylpyhuoneeseen uusi huonetuoksu, mutta en ole löytänyt vielä mitään omaan nenään sopivaa tuoksua (tällä hetkellä siellä on ihan jees -tuoksuinen Pentikin valkoinen tee -huonetuoksu, mutta se on aika mieto). Voisi siis käydä nuuskuttelemassa tuota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. Löytyikö Samujilta mitään? :)

   Poista
  2. Minulle tuo tuoksu oli kaikista mieluisin, mutta tuo tuoksu saattaa olla monen nenään aika makea. Luulen että tuosta sarjasta ainakin joku voisi miellyttää nenääsi. :)

   En ole ehtinyt vielä Samujille. Iiik, toivottavasti alet ei lopu ennen kun pääsen piipahtamaan siellä! :) Sinun alelöytösi ovat kyllä mielessä ja harmittaa kun en ole ehtinyt itse vielä kunnolla kaupungille. Alennusmyyntikateus. :D

   Poista
  3. Samujilla taisi kaikki olla vielä vain -30 % alessa ja kokoja oli aika paljon, Jumbon Stockmannilta löytyi yllättäen Samujia aika hyvillä alelapuilla varustettuina (toki vain muutamia kokoja). Joten Samujille varmaan tulee loput jossain vaiheessa -50 % aleen :)

   Poista