torstai 24. tammikuuta 2013

Säihkettä arkeen

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Etsin kivaa statement -korua koko syksyn New Yorkista. Ihan kivoja löytyi muutamia, mutten halunnut "ihan kivaa". Jos suuri ja näyttävä koru on "ihan kiva" siihen kyllästyy nopeasti eikä se aja tarkoitustaan arkisen asun piristäjänä tai juhla-asun kiinnekohtana. Korun piti olla "just oikea". Yhden korun olin jo turhautuneena kiikuttamassa kassalle kun mies sattui näkemään sen. "Kamala! Et kai sä oikeesti meinaa ostaa noin halvannäköistä korua?" No, en kai sitten. Ja myönnettävä on, mies oli oikeassa. Koru jäi nimittäin vaivaamaan minua ja kävin parin päivän päästä katsomassa sitä uudestaan. En tykännyt siitä enää yhtään.

Tällä kertaa odotus palkittiin ja se "oikea" statementkoru tuli vastaan, missäpä muuallakaan kuin Hakaniemen Lindexillä! Ihan turha lähteä merta edemmäs kalaan ja niin edelleen... Halvannäköinen tuokin viritelmä on, mutta tuo on halpa ja asenteellinen juuri oikealla tavalla. Ei kukaan oletakaan että statement -korujen valtavat timantit ovat aitoja. Koru on kuitenkin tehty siististi. Sitä paitsi Erica Weinerin korvikset ovat TÄYDELLINEN pari tuolle korulle. Pitkulaisten kristallien muoto on korussa ja korviksissa tismalleen sama.

Olen käyttänyt korua pari kertaa töissä (siis en Jumpinin kanssa, postauksen kuva ei ole töistä!!) ja joka kerta sitä tullaan kehumaan ihan erikseen. Tutut ja tuntemattomat kiinnittävät koruun huomiota ja kehaisevat sitä ohimennessään. Koru tekee todellakin statementin olemassaolollaan!

Oletteko Te jo löytäneet oman statement -korunne?

Ps. Lue Tyylitilasta suomalaisen Palonin New Yorkin matkasta!

Ps2. Huutiksen kohteet edelleen auki.

6 kommenttia:

 1. Tuollaista statement-koru, jollaista mäkin voisin harkita. Kaunis. Pitäiskö ihan matkia sua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä koru on mahtava, oikeasti!!! Olen käyttänyt sitä eri asujen kanssa ja aina näyttää upealta. suosittelen reissua Lindexille. Korun hinta oli muistaakseni 32,95€ mutta nyt oli -70% eli maksoi alle kympin!!! Paras ostos aikoihin!

   Poista
  2. Kiitos alevinkistä!

   Poista
  3. Eipä kestä, toivottavasti onnistut nappaamaan omasi! :)

   Poista
 2. Mun statement-korut on isoja sormuksia ja korviksia. Sormuksista suosikki on muovinen pandasormus, jota on vieraat ihmiset tulleet ihastelemaan niin bussipysäkillä kuin Seppälän kassallakin. Se on jotenkin niin sympaattisen ja hyväntuulisen näköinen, ei voi olla huono päivä tai tylsät bileet pandasormuksen kanssa!

  Korviksista parhaat on valtavan kokoiset kaksiosaiset hopeakorvikset, joissa on isot oranssit kivet. Ne kun laittaa minkä tahansa vaatteen kanssa, niin on aina vähintään cocktail-tilaisuuskelpoisesti puettu (eikä tarvii muita koruja laittaa) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, oranssit korvikset kuulostaa mielettömän upeilta!!! Ja pandasormus söpöltä. Just sellaiselta mitä minäkin voisin tuntemattomalla nähtyäni kehaista. :)

   Poista