tiistai 8. tammikuuta 2013

Lettikampaus

tunnetila: testailu

Image and video hosting by TinyPic

Ennen joulua vietetyn Cutrinin kampausillan aiheena olivat nopeat pikkujoulukampaukset. Miten laittaa hiukset kun juokset töistä kotiin ja sinulla on muutama tunti aikaa valmistautua illan juhlaan? Oma lettikampaukseni valmistui ammattilaisen käsissä hyvin nopeasti, mutta on kyllä myönnettävä etten ikinä koskaan milloinkaan osaisi laittaa samanlaista lettiä itselleni. En, vaikka aikaa olisi viikko.

En ole tottunut käyttämään lettikampauksia mutta kerta se on ensimmäinenkin, ja täytyy kyllä sanoa että viihdyin kampauksessa hyvin. En raaskinut purkaa kampausta nukkumaan mennessäni, joten nautiskelin letistä pari päivää. Kampaus pysyi hyvin kasassa, vain pientä pörrööntymistä oli havaittavissa yön jälkeen. (Kuvassa kampaus heti kampaajan jäljiltä.)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kauniit kampaukset tehtiin Cutrinin muotoilutuotteilla joista sain muutaman kotiin testattavakseni. Testikassiin livahti myös Bio+ -sarjan Balance Shampoo ja geelivoide kuivalle päänahalle. Kuivassa talvisäässä moni erehtyy luulemaan kärsivänsä hilseestä ja ongelmaa hoidetaan väärin. Hilse on ihosairaus, usein tulehtunut päänahka, joka vaatii stydit shampoot, mutta kuivassa ilmassa kuivuva päänahka ei ole hilsetauti eikä sitä saisi hoitaa vahvoja lääkeaineita sisältävillä shampoilla. Cutrinin Bio+ shampoo on kosteuttava ja se on tarkoitettu kuivalle/herkälle hiuspohjalle. Kosteuttava geelimäinen hoito taas hierotaan päänahkaan eikä sitä huuhdota pois. Hoidon voi tehdä tarvittaessa myös kuiviin hiuksiin jos päänahka tuntuu kuivuvan jatkuvasti.

En ole itse vielä testannut tuotteita, mutta mies on pessyt shampoolla hiuksensa muutamaan otteeseen. Valitusta ei ole kuulunut, joten tuote toiminee. Kun pakkaset tulevat taas ja sen myötä ihoni alkaa kuivua, niin minua kiinnostaa tosi paljon testata tuota hiuspohjaan jätettävää geeliä. Pakkasilla pipon alla hautuessa päänahkani kutisee usein. Jospa tämä tuote auttaisi siihen vaivaan. Onko kenelläkään Teistä kokemuksia näistä tuotteista?   

Kuvat 1, 2 ja 3 Pekka Mustonen

1 kommentti:

 1. Olen seurannut blogiasi ja pidän lukemastani; ole ystävällinen ja
  tutustu vuorostasi ylläpitämääni blogiin - ehkä voimme seurata
  toistemme blogeja?
  Osallistu samalla kilpailuumme ja voita trendikäs digidi rannekoru.
  http://shopista-fi.blogspot.fi/2013/01/voita-digidi-rannekoru.html

  VastaaPoista