sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Vielä yksi alevinkki

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Aiempaan alevinkkailu postaukseen lisäyksenä vielä yksi hyväksi havaittu vinkki: lahjaboksit! 

Joulun aikaan useat kosmetiikkamerkit tekevät kauniita lahjapakkauksia suosikkituotteistaan. Boksit ovat viehättävän näköisiä joten niitä on kiva antaa lahjaksi. Niiden ostaminen on myös kohtalaisen helppoa. Jos ostaja tietää merkin josta lahjan saaja pitää, niin kyseisen merkin boksi osuu luultavasti saajalle aika nappiin. Jos taas lahjan saaja ei tunne merkkiä entuudestaan, niin pakkauksen usein matkakokoiset tuotteet on hyvä tapa tutustua uuteen tuoteperheeseen. Kosmetiikkaboksi on ainakin itselle hyvin mieluinen lahja, sillä se kuuluu juuri hetki sitten ylistämiini kulutushyödykkeisiin.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Lahjapakkauksen houkuttelevuutta lisätään usein sillä, että pakkauksen ostaessa säästää muutaman euron tuotteiden normaalihintoihin verrattuna. Pientä säästöä tulee siis jo siinä. Monet liikkeet myyvät kuitenkin joulun jälkeen näitä kosmetiikkalahjapakkauksia jo entisestään alennettuun hintaan, joten jos et saanut toivomaasi pakkausta joululahjaksi, niitä kannattaa metsästää alennusmyynneistä joulun jälkeen. 

Itse löysin eilen Sokokselta suosikkimerkkini L'Occitanen joululahjapakkauksen mukavasti alennettuun hintaan. Kun paketin tuotteista jokainen kuului suosikkeihini ei ollut vaikea tehdä ostopäätöstä. Näitä klassikkotuotteita ei juurikaan alennuksella löydä, joten jos tykkäät L'Occitanen shea-tuotteista niin suosittelen poikkeamaan kipin kapin Sokokselle.

Image and video hosting by TinyPic

3 kommenttia:

 1. Mainoksen uhri ilmoittautuu. Satutko tietämään, onko jalkavoiteen käyttö käsivoiteena jotenkin..ööö..haitallista? En nimittäin juurikaan käytä jalkavoiteita. Havittelin tätä boksia lähinnä tuon käsivoiteen (joka on kyllä melko öklön hajuista) ja huulirasvan (10 pistettä) takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä Anne ota tätä mainoksena vaan vinkkinä kaverilta. Jaoin löytöni puhtaasti siksi, että halusin muidenkin saavan hyviä tuotteita kerrankin alennuksella. Mutta siis, en itse käyttäisi jalkavoidetta käsissä. En usko että siitä olisi haittaa, mutta jalkavoiteen tuoksu on niin älyttömän voimakas että en voisi olla jos haistaisin tuoksun ympärilläni jatkuvasti. Tuote on myös hyvin "freesaava", eli ainakin minulla jalkoja alkaa palella kun laitan tuota virkistävää jalkavoidetta. En usko että sama virkistävä tunne tuntuu kovin miellyttävältä käsissä.. Anna putilo vaikka jollekin lahjaksi jos ei tule itselle käyttöä. Hyvä kiertämään kuten tässä vinkissä.. :D

   Poista
  2. Minä istun täällä kahdet sukat jalassa, en taida käyttää jalkoihinkaan. Ehkä kainaloihin?:D

   Poista