keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Muistutus ja muita tarinoita

tunnetila: ilo


Kevään aikana se tapahtuu! H&M-ketjuun kuuluva uusi, hieman ylellisempi tulokas & other stories avataan Euroopassa. Ensimmäiset liikkeet tulevat Euroopan tärkeimpiin muotikaupunkeihin Barcelonaan, Kööpenhaminaan, Lontooseen, Milanoon, Pariisiin ja Tukholmaan. Helsinki ei omaa liikettään tässä vaiheessa saa, mutta eipä hätää, & other stories avaa myös nettikaupan joka toimii Suomessa. Jihuu! Jään jännityksellä odottamaan suurta lanseerausta.

Tässä vielä pieni muistutus kaikille joita kiinnostaa muoti ja sen uudet tuulahdukset.

Vaikka syksyni New Yorkissa on ohi, jatkan edelleen Skimbaco Lifestylessa muotitoimittajana. Oma palstani Tyylitila päivittyy kerran viikossa keskiviikkoisin, ja kirjoittelen silloin tällöin juttuja myös Skimbacon kansainväliselle puolelle.

Tunnetila -blogini on keskittynyt elämäntapa painotteisiin juttuihin (oma tyyli, matkustelu, kosmetiikka jne). Tyylitilasta löytyy juttuja pelkästään muotiin liittyen. Esittelen palstalla mielestäni kiinnostavimpia tulevien kausien mallistoja ja suunnittelijoita. Tämän päivän juttuuni poimin pre-fall 2013 mallistoista musta-valkoisia asukokonaisuuksia. Kivojen asujen löytäminen ei ollut vaikeaa, sillä mustaa ja valkoista näkyy tulevana syksynä paljon. Arvatkaa harmittaako? No ei! 

2 kommenttia:

  1. Mä oon ollu niin edelläkävijä tässä koko mustaan tai musta-valkoiseen pukeutumisessa ;) Ihanaa, että ne on taas muotia, niin on sitten valikoimaa kaupoissa. Viimeksi ostin ennen joulua vaattekaappini piristykseksi mustan villatakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaha, samoin! Mitäs me edelläkävijät?! :) Heh, repesin viimeiselle lauseelle. Musta villatakki todella piristää koko garderoobin. :)

      Poista