torstai 10. tammikuuta 2013

Lohtua huovasta

tunnetila: onni ja surkeus

Image and video hosting by TinyPic

Tein eilen jotain sellaista mistä olen haaveillut jo hetken verran. Ostin itselleni joululahjatoivekollaasissa esiintyneen Missoni Homen villaisen torkkupeiton. Ihana, voi että tuo viltti on ihana! Suuri, lämmin, kaunis ja klassinen. Tykästyin torkkupeittoon Cutrinin Missoni-illassa ja siitä lähtien olen päivittäin haaveillut kääriytyväni tuohon villaiseen ihanuuteen. Eilen tunsin todella ansaitsevani jotain spesiaalia, ja siitä se ajatus sitten lähti. 

Olen ollut töissä nyt viikon eikä kaikki ole sujunut ihan mutkattomasti. Tai siis töissä on ollut yllättävän mukavaa. On ollut kiva tavata työkavereita pitkästä aikaa ja töitä on ollut kiva tehdä tutun luottotiimin kanssa. Mutta ne aamut... Olen tällä viikolla juossut bussin perässä joka aamu. Alkuviikosta myöhästyin joka kerta, eilen ehdin juuri ja juuri. Ehdin jo iloita onnistumisesta kunnes vetäisin lompakon käsilaukusta ja samalla laukusta lensi puhelimeni suoraan jäätikölle. Räks, näyttö säpäleinä.

Että sellainen aamu. Ymmärrätte varmaan että tarvitsin jotain pehmoista maailman ja itseni väliin. Seuraavaksi täytyisi hankkia se uusi puhelin...  

5 kommenttia:

 1. Noi voi, mutta ostaminen aina piristää :) Huopa on ihanan näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä! Ostaminen todella tuntuu piristävän. Olen shoppaillut koko viikonlopun ja olo on mitä mainioin. :D

   Poista
 2. Ihana huopa ja tosi kivan näköinen tuoli. Mikä tuoli on kyseessä?
  -Lilith

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lilith! Tuoli on nimeltään Imprint, malli round. Valmistaja Lammhults, suunnittelu Johannes Foersom & Peter Hiort Lorenzen. Piti oikein googlettaa kun en koskaan muista noista tuoleista kaikkia tietoja. :)

   Poista
 3. Kiitos Nina! Huopa on maailman ihanin, olen siihen ihan rakastunut. :) Kiitos myös myötäelämisestä. Toivottavasti vastustus pikku hiljaa jäisi pois..

  VastaaPoista