perjantai 25. tammikuuta 2013

Turhaa tavaraa

tunnetila: uh.... ahdistus...

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Muuttopäivä on nyt varmistunut ja kotona vallitsee kaaos. Kannan selkä vääränä tavaraa vintiltä asuntoon sisälle ja availen pahvilaatikoita toisensa jälkeen. Päätin käydä koko omaisuutemme läpi ennen tulevaa muuttoa ja luopua kaikesta jota emme ole vintiltä kaivanneet menneiden vuosien aikana. 


Laatikoista paljastuu astioita joita olen käyttänyt viimeksi 10 vuotta sitten, vanhoja mutta hyväkuntoisia verhoja ja pöytäliinoja, miehen astioita, kankaita, muistoja lapsuudesta, mappeja, kaava-arkkeja ompeluun, laatikollinen mummon virkkaamia pitsiliinoja ja -päiväpeittoja, mattoja jne. Tällä tavaramäärällä sisustaisi yhden kokonaisen kodin ja siellä kaikki hyvä tavara vain majailee, vintillämme. Mitä tuhlausta, oikein suututtaa!

Image and video hosting by TinyPic
  
Image and video hosting by TinyPic

Laitoin viime viikonloppuna tavaraa myyntiin Huutikseen ja jatkan samaa urakkaa tulevana viikonloppuna. Olen menossa myös kirppikselle myymään helmikuun alkupuolella. Toivottavasti hyväkuntoinen tavara löytäisi uuteen kotiin. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Postauksen kuvissa esiintyvät tuotteet tulevat kaikki myyntiin Huutikseen huomenna lauantaina. Laitoin kuvia kuitenkin ensin myös tänne, sillä jos joku blogini lukijoista sattuu tarvitsemaan juuri jotain mitä minulla on myynnissä, voimme tehdä kaupat tätä kautta. Jos siis joku kuvien jutuista kiinnostaa, niin laita viestiä huomiseen, lauantaiaamupäivään mennessä. Kun tuotteet on Huutiksessa myyn ne sitä kautta. Sitä ennen Teillä on mahdollisuus napata näistä jotain jos sattuu kiinnostamaan.

Huomasitteko muuten että suurin osa myynnissä olevista jutuista on sinisiä? En ole oikeastaan koskaan tykännyt sinisestä mutta jostain syystä sinistä lasia ja sinisiä astioita on kertynyt meille valtavat määrät. Myynnissä Huuto.netissä tällä hetkellä myös mm. japanilainen sinikuvioinen riisiposliiniastiasto ja sinisiä shampanjalaseja. Laittakaa viestiä jos joku myynnissä olevista jutuista kiinnostaa!   

8 kommenttia:

 1. Minullakin on aivan kauhea tavaranpaljousahdistus! Vaikka emme olekaan nyt edes suunnittelemassa muuttoa, välillä vain tajuaa, miten järjetön määrä tavaraa on tullut hamstrattua ympärilleen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liika tavara kyllä ahdistaa. Me miehen kanssa ei olla kumpikaan mitään hirvittävän kovia hamstraajia, mutta kun vasta aikuisena löysimme toisemme, niin kummallekin oli kertynyt oman asunno verran liinavaatteita, astioita, keittiövälineitä yms. Sitten kun muutimme yhteen niin kaikkea oli kaksi. Tai kaksikymmentä. :) Samoja cd-levyjä kaksin kappalein, kaksi leivänpaahdinta jne.

   Olemme aiempien muuttojen yhteydessä karsineet tavaraa joka kerta, mutta silti sitä vielä on vaikka kuinka paljon. Ja harmittaa kun suurin osa on ihan laadukasta Iittalaa ja Arabiaa ja jäävät käyttämättä.

   Poista
 2. Phuuh, ihan ilman muuttoakin pitäisi kyllä meidänkin kellariisa tehdä sama raivaus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen karsinta olisi kyllä hyvä tehdä säännöllisin väliajoin ilman muuttoakin, mutta missä välissä sitä muka ehtii?? No ei missään. :) Meillä on näitä muuttoja tullut viime vuosina niin paljon että kohta saisi jo riittää. Tulevakin asunto taitaa tosin olla väliaikainen, uh.

   Poista
 3. Taika -astiat myyty, muut vielä tallella ja menossa iltapäivällä Huutikseen!

  VastaaPoista
 4. Tiedoksenne: kaikki uudetkin kohteet on nyt Huutiksessa ja lisää tulee jahka ehdin taas vinttiin! :)

  VastaaPoista
 5. Huoh. Meillä ei ole auttanut edes se, että löydettiin toisemme "ajoissa" huushollien tavaramäärää ajatellen... Oli vaan opikelija-asunnon verran tavaraa per naama. Siitä huolimatta on ongelma, kun kumpikin on sukunsa "nuorinta nuorisoa", joten meille päätyy hirveä määrä kaikenmaailman mummonkumminkaiman jäämistöä jne (don't get me wrong, osa on niin hienoa juttua ettei tosikaan, sitä vois vaan olla vähän vähemmän)koska muilla on jo omakotitalot täynnä ihan itse hankittua tavaraa. Tähän kun lisätään kummankin voimakas taipumus kirjojen hamstraamiseen ja sellanen pienehkö opiskelijakämppä, niin katastrofin ainekset on kasassa. (Itse asiassa kommentoin tätä juttua suursiivouksen tauolla. En kehtaa edes sanoa paljonko tavaraa on lähdössä kiertoon.)

  Välillä toivon että meillä EI olis varastokoppia, niin olis pakko karsia kovalla kädellä kun ei ois mitään paikkaa minne lykätä sitä ylimääräistä kamaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varastokoppi on kyllä viheliäinen paikka jonne usein tulee hamstrattua vaikka mitä. :) Meillä on ihan tuo sama juttu, eli olemme saaneet vaikka mitä tavaraa molempien perheiltä ja suvuilta. On hankalaa kun haluaisi säilyttää mahdollisimman paljon muistoja esim. mummoista, mutta kun kaikki paikat on sitten helposti täynnä. Joskus karsintaa on pakko tehdä ja säilytykseen kannattaa ottaa vain ne kaikista rakkaimmat jutut.

   Poista