lauantai 27. huhtikuuta 2013

Hiuksia kaunistava öljy

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Muistatteko kun muutama kuukausi sitten kehuin testiin saamaani Wellan jälleenrakentavaa öljyä? Öljy on minusta edelleen ihan huippu tuote. Nyt löysin vähän edullisemman version koukuttavasta hiusöljystä ja ajattelin vinkata myös siitä teille. 

Yksi taloutemme suosikkituotteista viime vuosilta on ollut TRESemmé Naturals -sarjan hoitoaine. Mies ja minä käytimme tuotetta molemmat ja kehuimme sitä kilpaa. Otin siis innolla testiin TRESemmén uudet tuotteet kun niitä minulle tarjottiin.

Jokunen vuosi sitten Suomeen saapuneet salonkitasoiset mutta edulliset hiustuotesarjat ovat löytäneet asiakaskuntansa ja nuo sarjat uudistuvat jatkuvasti entistä monipuolisemmiksi. TRESemmén viimeisin tuoteperhe, TRESemmé Keratin Smooth, on tarkoitettu hiuksille joiden käsittely on hankalaa ja joiden rakenne kaipaa pientä buustausta ja vahvistusta. 

Sarjan shampoo pesee hiukset puhtaaksi ja hoitoaine hoitaa hiusta tehden hiukset pehmeäksi. Hiukset pysyvät puhtaan tuntuisina jopa kolme päivää. Parin viikon testailun jälkeen huomasin janoisten hiusteni kuitenkin hieman kuivahtavan latvasta. Samoin minulla käy lähes kaikkien shampoiden kanssa, siksi olin koukuttunut tuohon Wellan öljyynkin. Ilokseni myös tästä sarjasta löytyi oma hoitava öljynsä.

Öljy on pakattu näppärään muovipulloon ja sitä on helppo annostella pumppupullosta sopiva tippa kämmenelle. Öljy tuoksuu hurmaavalle eikä se latista tai rasvoita hiuksia. Olen aina ollut hyvin laiska käyttämään hiuksissa naamioita tai hiuksiin jätettäviä hoitoaineita ja niin taidan olla edelleenkin. Uudet hiusöljyt taas ovat osoittautuneet aikalailla korvaamattomiksi ohuen ja kuivan hiuksen kanssa. 

Laiskana hiusten laittajana pohdiskelin, miksi öljyä on muka helpompi käyttää kuin täysin samalla tavalla hiuksiin hierottavaa, hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Tajusin, että kuiva hius imaisee öljyn hetkessä joten tuotteen hieromiseen ei mene niin kauan aikaa kuin hoitoaineen imeyttämiseen. Nopeus (ja hyvä tuoksu) ovat omalla kohdallani valttia myös hiusten laitossa.

Ps. Muistathan Miki-kisan? Vielä on aikaa osallistua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti