keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Väriä kasvoille

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nautiskelin pääsiäisviikonlopun uskomattoman upeista kevätsäistä yllä olevissa maisemissa. Aurinkoisessa ilmassa lenkkeillessä sielu lepäsi ja mieli rauhoittui arjen aherruksesta. Pakkasta oli vielä muutama aste, mutta jos pysähtyi istuskelemaan aurinkoisille rappusille niin saattoi tuntea kuinka auringonsäteet lämmittivät kasvoja ja saivat aikaan kevään ensimmäiset pisamat. 

Ensimmäisistä pisamista innostuneena päätin tuoda kevään vielä hieman pidemmälle ja kotiin palattuani kaivoin esiin viime kevään suosikkituotteeni, Lumenen Natural Bronze Self Tan Face Creamin. Kevyt ja kauniisti päivettävä itseruskettava voide on jokaisen tumpelon suosikkituote. Jopa minä saan voiteen levitettyä kasvoilleni ilman rajoja ja kaulalle jääviä rusketusviivoja. 

Tuote hoitaa ja kosteuttaa, ja saa iholla aikaan kevyen päivetyksen lisäksi luonnollisen hehkun. Laitan voidetta kasvoille noin pari kertaa viikossa. Silloin ihon sävy pysyy luonnollisena eikä rajoja jää.   

Image and video hosting by TinyPic

Aurinkotuotteille ominainen, hieman pistävä tuoksu on tuotteen ainut huono puoli. Aluksi tuoksua ei tunne ja luulinkin että olen kerrankin löytänyt tuoksuttoman itseruskettavan, mutta aina hikoillessa (saunassa, urheillessa jne.) tuoksu kulkeutuu nenään. Onneksi tuotteen tuoksu on aika laimea useisiin muihin itseruskettaviin nähden. 

Jos kaipailette laillani kesää ja auringon kasvoille tuomaa hehkua, kannattaa vähän huijata sitä peilistä katsovaa kalpeaa tyyppiä ja sipaista Lumenen itseruskettavaa kevyesti kasvoille. Tuntuu heti paljon keväisemmältä!

2 kommenttia:

  1. Tuota voiskin kokeilla, t. toinen tumpelo :) Ihanaa, kevätaurinko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevätaurinko on tosiaan IHANA!! <3 Ja suosittelen voiteen testaamista, sillä saa hyvää jälkeä aikaan. Innostuin viime keväänä voiteesta niin kovasti että lisäsin sitä heti alkuun kahtena päivänä peräkkäin. Silloin tuli rajat. Kannattaa siis laittaa voidetta parin päivän välein.

      Poista