tiistai 16. huhtikuuta 2013

Huulikynien syötävän herkulliset sävyt

tunnetila: tykkäys

Image and video hosting by TinyPic

Olen viime aikoina saanut testiin tosi monta kivaa kevään uutta kosmetiikkatuotetta, tässä yksi uusista suosikeistani. Max Factorin Colour Elixir Giant Pen Stick. Kynä ilmestyy Suomessa kauppoihin toukokuun alussa kuudessa eri sävyssä ja on heti ensimmäisten testailujen jälkeen vakuuttanut allekirjoittaneen erinomaisuudellaan.

Olen tykännyt erilaisista huulikynistä ja tusseista aikaisemminkin, mutta aiemmin testaamani kynät ovat kuivattaneet huulia aika paljon. Kynien väri pysyy huulilla erinomaisesti kun koostumus on kuiva ja olen luullut että juuri pysyvyyden vuoksi koostumus ei muuta voi ollakaan. Olin väärässä. Max Factorin uutuuskynä pysyy hyvin mutta tuntuu silti huulilla kostealta. Kynä liukuu pehmeästi ja tekee kauniin kevyen pinnan, mutta siinä on silti hyvin pigmenttiä. Kynällä on helppo tehdä rajaus ja sen jälkeen värittää huulet kauttaaltaan.  

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Käytin viime viikonlopun juhlissa huulikynän sävyä numero 30, Designer Blossom (kuvassa yllä), ja se on ensitestailun perusteella sävyistä suosikkini. Väriä tulee paljon, mutta kun väri ei ole paksu tai mattainen niin huulikynää voi laittaa vähän runsaamminkin. 

Olin punaisen sävyn kanssa tottunut värin runsaaseen pigmenttiin ja hyvään levittymiseen ja tämä kostautui kun kokeilin viikonloppuna sarjan vaaleinta sävyä, Subtle Coral 20. Sävy näyttää kynässä tummemmalta mitä onkaan ja hämmästyin kun se ei erottunut huuliltani juuri lainkaan. Painoin kynää kovemmin ja liikuttelin sitä vähän turhan reippaasti ympäriinsä yrittäessäni saada kynää tarttumaan huulilleni. Voitte arvata miten siinä kävi. Kynän kärki katkesi ja tipahti kokonaan lavuaariin. Hopsan. Tässä siis vinkki tumpelolta: älä paina tai hankaa kynällä, väri kyllä tulee paljon helpomminkin. Onneksi kyniä voi terottaa ja sain kynään nopeasti uuden kärjen.

Tykkään uutuustuotteesta paljon, se tuntuu juuri täydellisen kevyeltä tulevaan kesään. Myös huoletonta kesäminää helpottaa kun mukana ei tarvitse kantaa erikseen huulipunaa ja rajauskynää vaan ne molemmat löytyvät kangaskassin pohjalle sujautetusta huulikynästä. Eläköön meikkaamisen helppous!

4 kommenttia:

 1. Tätä on pakko kokeilla heti kun kauppoihin suvaitsee saapua!

  Visit My Blog One Less Lonely Dancer

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella lämpimästi! Tuo katkennut vaalea sävy Sublte Coral 20 on päässyt nyt minulla arkipunaksi ja tykkään siitä tosi paljon. Luonnollinen ja kaunis sävy ainakin omilla huulillani.

   Poista
 2. Nyt kyllä innostuin näistä! Mulla on ollut joskus vuonna nakki vastaavia Body Shopista, ja tykkäsin sillonkin tosi paljon tästä kynäformaatista kun voi sekä rajata että värjätä samalla tuotteella. Jonkun vaalean sävyn voisin hankkia kesäväriksi kokeiluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, nämä huulikynät on ihania!! :)

   Poista