lauantai 20. huhtikuuta 2013

Talvineule huhtikuussa

tunnetila: kylmissään

 photo 190413eka.jpg

Hip hei, ulkona on lämmintä jo aamusta +5 ja aurinko paistaa!!!! Jihuu! Olen yrittänyt olla valittamatta tästä (järkyttävästä) viime aikojen säästä, mutta ihan hirvittävän vaikeaa se on ollut. Toukokuu kolkuttelee jo oven takana ja tämä tyttö käyttää kevytuntuvatakkia ja arvostaa kerrospukeutumista viimeiseen asti. Sain torstaina Bestsellerin pressipäivästä Objectin paksun puuvillaneuleen ja kuinka ollakaan, neule pääsi heti eilen käyttöön. Paksu neule on ihan omiaan näille keleille.

Nyt vaan peukut ja varpaat pystyyn että tämä aurinkoisena alkanut päivä olisi kevään ensimmäinen ja jatkoa seuraisi. Alkuperäisten suunnitelmien mukaan tämä päivä piti olla varattu siivoamiselle, mutta, anteeksi vain ensi viikolla meillä punkkaavat ystävät, jos aurinko paistaa koko viikonlopun niin unohdan siivoamisen ja keskityn ulkoiluun ja auringosta nauttimiseen. Keskittykää tekin! Keväistä viikonloppua kaikille! 

 photo 190413vika.jpg

huivi Marc Jacobs, untuvatakki Uniqlo,
neule Object (saatu), koru Dogeared,
farkut C. Wonder, nilkkurit Finsk, laukku Tory Burch

 photo 190413lahi.jpg

Kiitos kuvista Wikke!

Ps. TinyPic -tilini taitaa olla täynnä sillä en onnistunut lataamaan kansioihini enää yhtään kuvaa. Testasin ensimmäistä kertaa Photobucketia ja hui miten isoja kuvia sieltä tänne latautuikaan! Onko isot kuvat ok vai pienennänkö näitä jatkossa?

2 kommenttia:

 1. Aurinko paistaa, lumet sulaa, kyllä se kevät tulee :) Ihana neule kuitenkin, ja Suomen oikukkaassa keväässä tarpeen...

  Kuvien koko on hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi kannustavista sanoista! :) Välillä vaan iskee epätoivo kun toivoo vain niin kovasti että ulkona olisi lämmin ja mukava olla.

   kiitos kuvakommentista. Isot kuvat vähän säikäytti minut mutta kun pienensin kuvia niin ne tuntuivat sen jälkeen vähän turhankin pieniltä.

   Poista