torstai 23. toukokuuta 2013

Bagnanas

tunnetila: ilo

 photo 190513vaaka_zps3d952bb6.jpg

 photo bagnanas2_zps11cab66e.jpg

 photo bagnanas1_zpsd66c10ca.jpg

Jatketaan vielä hieman uusien kivojen kotimaisten löytöjen parissa. Eilen esittelin Design Domin upeat korut, tänään on vuorossa uuden kassin esittely. Käytän kesäisin kangaskasseja miltei päivittäin. Korvaan kesäsateista ja aurinkorasvoista säikähtävät arvokkaammat nahkalaukut reiluilla ja huolettomilla kangaskasseilla ja annan kesäisen rentouden näkyä pukeutumisessani myös laukkujen muodossa.

Kuvan kassi on tilava ja hauskan näköinen, mutta se on myös huolella ommeltu ja tehty tukevasta luomupuuvillasta. Hauskojen ja persoonallisten kangaskassien takana on kotimainen firma nimeltä Bagnanas joka toimii Helsingin Kalliossa. Bagnanasin printtikassit valmistetaan sertifioidusta luomupuuvillasta ja ne ommellaan lähituotantona Euroopassa. Jälleenmyyjiä on Helsingissä muutama, mutta Bagnanasin verkkokauppa toimittaa kasseja ympäri Suomen.

Sain valita Bagnanasin kangaskassimallistosta kassin itselleni ja aloin heti tavoilleni uskollisena hiplaamaan yksinkertaista, mustavalkoista raitakuosillista kassia. Olin jo tehnyt valintani mutta kun huomasin tämän hauskan kissaprintin ja mustalle pohjalle painetut neonkeltaiset kuviot olin myyty. En osannut selittää miksi muutin mieleni ja valitsin tämän kassin perinteisen musta-valkoisen sijaan, mutta sen tiedän että tykkään tästä ihan valtavasti enkä enää vaihtaisi pois. 

Kesän ehdoton lempparikassi on löytynyt!  

Kiitos kuvista Wikke!   

4 kommenttia:

 1. Toi on kiva kassi, täytyykin käydä vilkuilemassa tollaista itsellekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan tosi tosi kiva! Ja parasta että tämä on suomalainen. :)

   Poista
 2. Kissakassi <3 Pitääkin käydä vilkaisemassa mallistoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kissakassi on kissaihmisen must! Paitsi että valkoiset kissankarvat näkyy tästä varmaan aika hyvin... Kissakassi aidolla karvapeittelllä. ;)

   Poista