maanantai 6. toukokuuta 2013

Lahjavinkki äidille

tunnetila: vinkkaus

Image and video hosting by TinyPic

Sain tovi sitten Scanboxilta kasan leffoja kiitokseksi yhteistyöstä. Paketista paljastui makuuni aivan täydellisiä elokuvia ja yksi niin hyvä lahjavinkki äidille, että on ihan pakko jakaa se kanssanne.

Scanbox on julkaissut kahden dvd:n pakkauksen jossa on mukana kaksi huippuleffaa, My Week With Marilyn ja The Ironlady. Kaksi erilaista tarinaa oman aikansa ikonisista naisista, molemmat perustuvat tositapahtumiin ja tuovat julki asioita, joista ei ole ennen puhuttu. Kaksi huikeaa tarinaa ja ehkäpä vielä huikeampaa näyttelijäsuoritusta Michelle Williamsilta ja Meryl Streepiltä. Leffakokemusten lisäksi paketista löytyy BodyShopin White Musk -tuoksu. 

Jos äitisi tykkää katsella elokuvia, on tämä lahja varmasti hänelle mieluisa. Ja mikä parasta, saat nauttia lahjasta myös itse kun järjestätte leffaillan tyttöjen kesken. Vaikka ne iänikuiset aamutossut on myös kiva lahja, niin tällä kertaa voisi olla aika hankkia äidille jotain muuta.  

Leffaboksia saa (pikaisen nettiselailun jälkeen) ainakin täältä

3 kommenttia:

 1. Hei, palaisin tosi vanhaan juttuusi, kun olit vaihdattanut tuohon Chanelin laukkuun vuorin. Missä teetit sen vaihdon? Itselläni olisi yksi mieluinen Lancel uutta vuoria vailla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Teetin uuden vuorin Chaneliin Haraldin suutarilla Katajanokalla. Soittelin läpi kaikki Helsingin merkkilaukkuja ja -kenkiä myyvät liikkeet ja kysyin minne he vievät asiakkaitten laukut huollettavaksi. Haraldin suutari oli ylivoimainen tässä "skabassa" joten sinne suunnistin minäkin ja olen ollut todella tyytyväinen suutariin.

   Poista
 2. Friends, in this time of happiness, joy and good will to accompany you!
   nfl jerseys cheap|nfl jerseys for sale

  VastaaPoista